Aparat ambalare in vid Laica VT3112

Aparat ambalare in vid Laica VT3112

355,00 RON
TVA inclus
Livrare: Livrare Gratuită : 0,00 RON
Producător: Laica
Cod produs: VT3112
Puncte bonus: 710
Disponibilitate : In stoc depozit

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a  produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta. Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3112. Aparatul de vidat Laica VT3112 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. Laica VT3112 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
- vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori
- economiseste spatiu in frigider
- ambalarea se poate face si pentru produsele fragile

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)- timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare dupa ambalare in vid:
- carne - conditii normale: 4-5 luni; ambalate vid: 15-20 luni
- peste - conditii normale: 3-4 luni; ambalate vid: 12 luni
- legume - conditii normale: 10 luni; ambalate vid: 18-24 luni
 
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) - timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare dupa ambalare in vid:
- carne cruda - conditii normale: 2-3 zile; ambalate vid: 6-9 zile
- peste proaspat - conditii normale: 1-3 zile; ambalate vid: 4-5 zile
- vanat - conditii normale: 2 zile; ambalate vid: 6 zile
- salam feliat - conditii normale: 4-6 zile; ambalate vid: 22 zile
- salam - conditii normale: 7-14 zile; ambalate vid: 25-40 zile
- cascaval - conditii normale: 6-20 zile; ambalate vid: 25-60 zile
- legume - conditii normale: 1-4 zile; ambalate vid: 8-10 zile
- fructe - conditii normale: 5-8 zile; ambalate vid: 10-14 zile
- paste/Orez/Lasagna - conditii normale: 2-3 zile; ambalate vid: 6-9 zile
- carne gatita     3-4 zile - conditii normale: 10-15 zile
- dulciuri, deserturi - conditii normale: 5 zile; ambalate vid: 18-20 zile
 
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) - timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare dupa ambalare in vid:
- paine - conditii normale: 2 zile; ambalate vid: 6-8 zile
- biscuiti - conditii normale: 4-5 luni; ambalate vid: 12 luni
- paste/orez - conditii normale: 6 luni; ambalate vid: 12 luni
- faina - conditii normale: 4 luni; ambalate vid: 12 luni
- cafea - conditii normale: 3 luni; ambalate vid: 12 luni
- ceai - conditii normale: 5 luni; ambalate vid: 12 luni
- fructe uscate - conditii normale: 4 luni; ambalate vid: 12 luni

Caracteristici:
- capacitate compresor max 9 l/min
- putere compresor: 90W
- alimentare la priza
- dimensiuni 7 x 14 x 37 (cm)
- greutatea: 1,3 (kg)

Pachetul contine:
- aparat de vidat Laica VT3112
- 10 pungi (22 x 30 cm)
- manual de utilizare in lb. romana

Vidarea de alimente umede in exces poate duce la deteriorarea aparatului.


Garantie: 24 luni

Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele consumabile:
Pungi pt. vidare alimente - 20x28 cm (20 buc./pachet)
Pungi pt. vidare alimente - 28x36 cm (50 buc./pachet)
Role pt vidare alimente - 28x300 cm (2 buc/pachet)
 

Spune-ţi parerea!

Detii sau ai utilizat produsul? Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o impresie.