Aparate auditive

179,00 RON
PROMO
399,00 RON
179,00 RON
84,00 RON
PROMO
799,00 RON
PROMO
299,00 RON
449,00 RON
99,00 RON
PROMO
99,00 RON
229,99 RON
299,00 RON
89,00 RON
71,00 RON
19,00 RON
19,00 RON
299,00 RON
299,00 RON
299,00 RON
99,00 RON
399,00 RON
PROMO
119,00 RON
249,99 RON
159,99 RON
19,00 RON
379,00 RON
Afişare 1 - 26 din 26 (1 pagini)


Aparatele auditive sunt dispozitive electronice care ajută persoanele cu pierdere auzului să audă mai clar. Ele pot fi o soluție excelentă pentru a îmbunătăți calitatea vieții și a permite persoanelor să se bucure din nou de activitățile pe care le iubesc.

Tipuri de aparate auditive

Există mai multe tipuri diferite de aparate auditive, fiecare cu propriile sale avantaje și dezavantaje. Tipul de aparat auditiv potrivit pentru dumneavoastră depinde de gradul de pierdere a auzului, de stilul de viață și de buget.

Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de aparate auditive:

  • Aparate auditive intraauriculare (ITE): Aceste aparate sunt mici și se introduc în canalul auditiv. Sunt o opțiune bună pentru persoanele cu pierdere auzului ușoară până la moderată.
  • Aparate auditive retroauriculare (BTE): Aceste aparate sunt mai mari decât ITE și se poartă în spatele urechii. Sunt o opțiune bună pentru persoanele cu pierdere auzului moderată până la profundă.
  • Aparate auditive implantabile: Aceste aparate sunt implantate chirurgical în osul temporal. Sunt o opțiune bună pentru persoanele cu pierdere auzului severă sau profundă.

Cum funcționează aparatele auditive?

Aparatele auditive funcționează prin amplificarea sunetului și prin transmiterea acestuia la urechea internă. Ele pot fi programate pentru a se adapta la nevoile individuale ale fiecărui utilizator.

Avantajele utilizării aparatelor auditive

Aparatele auditive pot oferi o serie de beneficii, inclusiv:

  • Îmbunătățirea auzului: Aparatele auditive pot ajuta persoanele cu pierdere auzului să audă mai clar, ceea ce poate duce la o comunicare mai eficientă și la o participare mai bună la activitățile sociale.
  • Îmbunătățirea calității vieții: Aparatele auditive pot ajuta persoanele cu pierdere auzului să se simtă mai conectate la lume și să se bucure din nou de activitățile pe care le iubesc.
  • Reducerea riscului de izolare socială: Aparatele auditive pot ajuta persoanele cu pierdere auzului să evite izolare socială și să se mențină conectate la familie și prieteni.

Cum să alegeți aparatele auditive potrivite pentru dumneavoastră

Dacă vă gândiți să purtați aparate auditive, este important să consultați un audiolog pentru a determina cel mai bun tip de aparat auditiv pentru dumneavoastră. Audiologul vă va efectua un examen al auzului și vă va ajuta să alegeți aparate auditive care se potrivesc nevoilor dumneavoastră individuale.

Cum să vă îngrijiți aparatele auditive

Aparatele auditive sunt dispozitive delicate care necesită o îngrijire atentă. Este important să urmați instrucțiunile audiologului pentru a vă asigura că aparate auditive vă durează cât mai mult timp posibil.

Aparatele auditive pot fi o soluție excelentă pentru persoanele cu pierdere auzului. Ele pot ajuta la îmbunătățirea calității vieții și la permiterea persoanelor să se bucure din nou de activitățile pe care le iubesc.