Supraveghere video

Sistemul de securitate, o utilitate moderna a vremurilor noastre
Atat acasa, cat si la serviciu sau in diferite spatii publice, un sistem de securitate isi gaseste de departe atat locul cat si intrebuintarea in vederea functionarii. Fie ca aducem in discutie monitorizarea continua sau detectarea anumitor informatii esentiale, acesta isi gaseste pe deplin utilizarea in mai toate sectoarele industriale sau activitatile umane.   Istoricul unui sistem de securitate se plaseaza la inceputului secolului 20 Intrebuintarea si aparitia camerei de supraveghere isi gasesc locul in Marea Britanie, in jurul anilor 1930, acolo unde un simplu fermier a ca..
De ce sa alegeti un sistem de supraveghere video DVR 8 canale
Digital Video Recorder, cunoscut mai ales cu denumirea de DVR, este un sistem de securitate video care permite vizualizarea simultana a imaginilor surprinse de mai multe camere de supraveghere pe acelasi ecran, precum si inregistrarea acestora atunci cand este nevoie.   Asa cum aminteam in articolul “Sisteme de securitate DVR - o necesitate”, pe piata exista mai multe modele de aparate DVR: DVR 4 canale, DVR 8 canale, DVR 16 canale si chiar DVR 32 canale.   DVR 8 canale - caracteristici si avantaje   Modelele de sisteme de securitate DVR 8 canale sunt foarte im..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii
Sisteme de securitate DVR - o necesitate
Sistemele de securitate si supraveghere video sunt peste tot in zilele noastre. Indiferent ca vorbim despre locuinte, institutii private, companii mari, scoli ori intreprinderi, acestea sunt folosite la scara larga, reprezentand o metoda sigura prin care putem avea control asupra securitatii. Unele dintre cele mai cunoscute aparaturi de acest gen sunt modelele de sisteme de securitate video numite DVR. Cu toate astea, putine persoane stiu ce reprezinta cu adevarat si care sunt beneficiile pe care le ofera un astfel de gadget.   Prescurtarea DVR inseamna, de fapt, Digital Video Recor..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii
Ce sunt camerele de supraveghere AHD?
Odata cu raspandirea la scara larga a sistemelor de supraveghere video analogice, a inceput sa se simta  nevoia de rezolutie cat mai inalta a imaginilor captate. Optiunea pentru cei ce doreau imagini de foarte buna calitate era pana nu de mult instalarea unor sisteme bazat pe camere IP. Totusi, sistemele IP au si unele neajunsuri. Astfel, producatorii au fost nevoiti sa gaseasca o alternativa la sistemele de supraveghere IP care sa indeplineasca doua conditii: Sa fie accesibila la pret (se stie ca sistemele IP pot ajunge la costuri ridicate) Sa nu necesite schimbarea infrastructur..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii
Cum ne ajuta camerele de supraveghere video?
În fiecare zi, vizitand diverse organizații, centre comerciale, birouri, banci, scoli, gradinite, ne confruntăm cu o mare varietate de sisteme de supraveghere video. Dar ce avem nevoie de CCTV ? Până în prezent sistemele de monitorizare sunt unele dintre sistemele cele mai complexe pentru asigurarea securității site-urilor protejate. Securitatea este necesara la birou, la întreprindere, și chiar acasa, in apartamente. În ciuda ritmului rapid de dezvoltare a acestor sisteme, există multe mituri diferite, asociate cu introducerea de sisteme de supraveghere video și oportunitatea instalării lor. ..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii
Securizarea casei cu sistem de Video Interfon
  Pentru a fi in siguranta in casa dumneavoastra pe langa sistemele de supraveghere video va recomandam sa instalati si interfon, in special cel video. Aceste sisteme sunt compuse din doua componente si anume, o statie interioara si una exterioara care comunica intre ele prin diverse canale, fie ca este vorba despre un cablu sau prin wireless. Video interfoanele sunt foarte usor de instalat, sunt de incredere si se gasesc la costuri reduse in functie de optiunile cu care sunt dotate. Pentru statia exterioara puteti opta sa aiba inclusa o camera video sau senzor, in cazul statilor exter..
Diferente intre camerele IP si cele Analogice
Atunci cand doriti sa achizitionati un sistem de securitate pentru casa sau afacerea dumneavoastra veti observa ca exista destul de multe discutii in legatura cu diferentele dintre camerele de supraveghere IP si cele analogice. Ambele tehnologii se comporta ireprosabil fie ca e vorba de uz personal sau pentru o afacere. O camera analogica reda imaginile captate pe un televizor, DVR sau DVD player. O camera IP va furniza imaginile captate cu ajutorul unui server online. Puteti alege camera potrivita in functie de nevoile dumneavoastra. Comenzi.ro va ofera o lista cu diferentele dintre cele doua..
1 comentarii la acest articol - vezi comentarii
Review: Camera de supraveghere IP wireless PNI IP541W
"Paza buna trece primejdia rea!" Este un proverb ce ne ramane intiparit in memorie inca din primii ani de scoala. Intr-adevar, s-au schimbat lucrurile de atunci, unele in bine, altele poate ca nu, si de aceea trebuie sa avem grija de lucrurile valoroase din viata noastra. Poate ca odata era considerat costisitor, si chiar iesit din comun, sa folositi sisteme de supraveghere sau alarme pentru locuinta. Astazi lucrurile stau un pic diferit, si de aceea vreau sa va spun ce optiuni aveti atunci cand vine vorba despre securitatea locuintei voastre, a bunurilor pentru care, cei mai multi dintre voi,..
1 comentarii la acest articol - vezi comentarii
Sisteme de supraveghere video, tot ce trebuie sa stiti
Studiile efectuate au demonstrat ca pezenta unor sisteme de supraveghere video poate scadea rata de infractionalitate cu pana la 80%. La aparitia lor pe piata, in anii 90, sistemele de supraveghere erau destinate in principal institutiilor importante ale statului, companiilor mari si institutiilor financiare (banci). Intre timp, acestea au devenit tot mai accesibile iar nevoia de siguranta a crescut. Astazi, beneficiaza de echipamente de supraveghere profesionale firme mici, microintreprinderi, magazine, unitati bugetare (scoli, primarii), precum si persoane particulare care isi supravegheza l..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii