Confidentialitatea datelor

 

Securitatea informatiilor personale conform Legii 677/2001

- Societatea noastra este operator inregistrat in registrul Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 33428

- Datele dumneavoastra personale sunt folosite numai in scopul ducerii la bun sfarsit a activitatii economice. Datele personale vor fi tratate in conformitate cu legea mai sus mentionata. 

- Datele nu vor fi comunicate catre terte persoane.

- Datele pot fi comunicate catre terte persoane (Posta Romana, companii curierat, politie, etc.) doar pentru explicarea activitatilor noastre sau cu scopul indeplinirii actiunilor pentru care ne-ati dat informatiile. 

- In orice moment clientul poate avea acces la propriile date pentru a le actualiza, modifica sau a fi scos din baza de date, intrand in contul propriu pe site-ul www.comenzi.ro/account, sau prin e-mail la .

 

Securitatea adreselor de email
Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Furnizorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a clientului. Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale COMENZI.RO prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site-ul www.comenzi.ro

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
 
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.