Doriti un bonus de 10 Lei pentru urmatoarea dvs. comanda?

Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti un cont activ  Google+ si sa ne dati Follow (Urmareste) pe pagina noastra  Google+.
In momentul cand veti fi sunat de catre operatorul COMENZI.RO pentru confirmarea comenzii, comunicati contul de Google+ de pe care ati dat Follow, iar operatorul va aplica creditul de 10 lei in contul dvs. Aceasta suma va fi scazuta automat de sistem la urmatoarea comanda efectuata pe site-ul nostru de pe acelasi cont de client.

 

 

 

Informatii suplimentare promotie:

Important: Contul  Google+ trebuie sa fie activ de cel putin 30 de zile. Nu sunt acceptate conturi create in ziua comenzii.

Important: Este obligatoriu sa specificati operatorului care va confirma telefonic comanda faptul ca ati dat follow si contul de Google+ de pe care ati dat follow. In caz contrar nu putem sa recunoastem contul de pe care ati dat follow si nu va putem aloca creditul de 10 RON.

Daca nu aveti deja un cont Google+ activ, puteti folosi contul unui prieten.

Odata ce un cont Google+ a fost folosit pentru a obtine discount-ul, acesta nu mai poate fi folosit ulterior pentru a beneficia de discount-ul de 10 Lei intr-o noua comanda.

Totusi, daca mentineti in continuare Follow pe pagina noastra de Google+, veti primi lunar cate un cupon de reducere pe care il puteti folosi in comenziile viitoare.