Ce este Garantia Premium ?

Garantia extinsa este un serviciu premium oferit de COMENZI.RO pentru anumite produse din oferta, pentru clientii care doresc sa-si protejeze produsul pentru o perioada mai lunga de timp si sa beneficieze de anumite facilitati in cazul aparitiei unei defectiuni.
 

Ce ofera Garantia Premium ?

Garantia Premium COMENZI.RO ofera urmatoarele beneficii:

1. Extinderea perioadei standard de garantie, cu 1 sau 2 ani, in functie de pachetul ales.

2. Service expres pe toata durata de garantie. Produsul tau va avea prioritate in service. Termenul maxim de rezolvare a problemei de garantie va fi de 5 zile (fata de 15 zile standard)

3. Transport gratuit prin curier rapid pe perioada de garantie. Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, iti vom prelua gratuit produsul de acasa prin curier rapid si ti-l vom returna imediat dupa reparatie/inlocuire. *Exceptie fac localitatile care nu se afla in reteaua curierului Cargus si unde se va asigura preluarea/returnarea prin Posta Romana.

4. Inlocuirea produsului in cazul defectiunilor repetate. In cazul in care produsul tau se defecteaza de mai mult de 2 ori intr-un interval de 6 luni, ti-l vom inlocui automat cu unul nou.

 

Cum pot avea incredere ca aceasta garantie va fi acordata?

Brand-ul COMENZI.RO a fost infiintat in anul 2003, fiind unul dintre cele mai vechi si logevive site-uri de comert electronic din Romania. Aceasta vechime si experienta garanteaza seriozitatea noastra in fata clientilor.