Garantia Premium COMENZI.RO

Ce este Garantia Premium ?

Garantia extinsa este un serviciu premium oferit de COMENZI.RO pentru anumite produse din oferta, pentru clientii care doresc sa-si protejeze produsul pentru o perioada mai lunga de timp si sa beneficieze de anumite facilitati in cazul aparitiei unei defectiuni.

 

Ce ofera Garantia Premium ?

Garantia Premium COMENZI.RO ofera urmatoarele beneficii:

 

1. Extinderea perioadei standard de garantie, cu 1 sau 2 ani, in functie de pachetul ales.

 

2. Service expres pe toata durata de garantie. Produsul tau va avea prioritate in service. Termenul maxim de rezolvare a problemei de garantie va fi de 5 zile (fata de 15 zile standard)


3. Transport gratuit prin curier rapid pe perioada de garantie. Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, iti vom prelua gratuit produsul de acasa prin curier rapid si ti-l vom returna imediat dupa reparatie/inlocuire. *Exceptie fac localitatile care nu se afla in reteaua curierului Cargus si unde se va asigura preluarea/returnarea prin Posta Romana.


4. Inlocuirea produsului in cazul defectiunilor repetate. In cazul in care produsul tau se defecteaza de mai mult de 2 ori intr-un interval de 6 luni, ti-l vom inlocui automat cu unul nou.

 

 

Cum pot avea incredere ca aceasta garantie va fi acordata?

Brand-ul COMENZI.RO a fost infiintat in anul 2003, fiind unul dintre cele mai vechi si logevive site-uri de comert electronic din Romania. Aceasta vechime si experienta garanteaza seriozitatea noastra in fata clientilor.

 

 

Garantia legala pentru persoane fizice este de 2 ani. Ce rost are sa mai cumpar separat garantie extinsa?

Garantia de conformitate legala este de 2 ani. Aceasta insa nu acopera toate cazurile posibile de garantie.
In primul rand, garantia de conformitate se acorda numai pentru pentru persoane fizice.
In al doilea rand, garantia de conformitate se aplica numai pentru o lipsa de conformitate despre care se presupune ca a existat la momentul vanzarii si nu pentru defectiuni datorate uzurii normale in folosinta.
In al treilea rand, daca defectiunea survine la mai mult de 6 luni de la achizitie, consumatorul trebuie sa faca dovada (pe cheltuiala sa) ca lipsa de conformitate a existat la momentul cumpararii.
Garantia comerciala (completa), care se acorda atat persoanelor fizice cat si juridice, acopera majoritatea defectiunilor aparute (cu exceptia celor datorate manipularii incorecte). Garantia comerciala (completa) poate fi mai mica decat garantia de conformitate legala. Pe linga extinderea garantiei comerciale (completa) cu un an sau doi, garantia extinsa ofera si alte avantaje cumparatorului (service express, transport gratuit prin curier rapid, etc.)