Ce este programul de afiliere ?
Programul de afiliere este modalitatea prin care proprietarii de site-uri - dar nu numai - pot castiga un procent din vanzarile noastre pentru comenzile aduse: 4% din comanda oricarui client.

 

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru fi acceptat ?
Oricine poate fi acceptat, cu unele exceptii. Nu se vor accepta site-uri care: 
 - promoveaza violenta; 
 - promoveaza discriminarea rasiala, sexuala, pe baza de religie, varsta sau nationalitate; 
 - promoveaza activitati ilegale; 
Ne rezervam dreptul ca, in cazul in care un partener COMENZI.RO incalca in timpul colaborarii una din regulile de mai sus, sa excludem in mod unilateral afilierea cu acesta.

 

 

Cum pot aduce clienti ?
Punand link-uri catre site-ul nostru, fie pe site-ul dvs, fie pe alte site-uri cum ar fi anunturi gratuite sau forumuri. Deasemenea, puteti trimite email-uri prietenilor dvs. sau sa postati linkul nostru in cadrul listelor de discutii la care participati.

 

 

Cum primesc comision pentru o comanda ?
Odata ce un vizitator ne acceseaza site-ul in baza unui link de la dvs. (continand ID -ul dvs.), noi pastram ID-ul de pe care a venit pentru 30 de zile, timp in care daca utilizatorul face o comanda, noi stim de cine apartine ca referat, deci vom sti cui sa alocam comisionul pentru comanda respectiva.

 

 

Cat este comisionul pe care il primesc ?
Comisionul este de 4% . Acesta il primiti dupa ce comanda respectiva a fost achitata de catre client si banii au ajuns la COMENZI.RO. Spre deosebire de programele de afiliere ale altor firme, la COMENZI.RO comisionul se calculeaza la intreaga valoare a comenzii (cu TVA inclus).

 

 

Cum pot valorifica comisionul pe care il primesc ?
Puteti cumpara orice produs din magazinul nostru pe care sa il achitati integral sau partial cu suma din contul dvs. de afiliat. Daca produsul ales de dvs. are valoare mai mica decat suma din cont, restul sumei se reporteaza pentru urmatorul produs cumparat. Daca produsul ales de dvs. are valoare mai mare decat suma din cont, va trebui sa achitati diferenta.
Pentru afiliatii cu un nivel al comisioanelor de peste 500 RON se poate face plata comisioaneleor in bani, prin emiterea de catre afiliat a unei facturi de servicii cu TVA. Daca afiliatul nu poate emite factura cu TVA catre COMENZI.RO, se va retine TVA si impozit din valoarea comisioanelor de plata. 

 

 

Cum pot urmari vizitatorii si comenzile ?
La inscrierea in Programul de Afiliere, veti primi un cont de afiliat. Dupa accesarea contului de afiliat, pe baza adresei de email si a parolei dvs., veti avea acces la un modul de administrare cu diverse facilitati pentru construirea de link-uri (metode de afiliere), urmarire evolutie cont si rapoarte.

 

 

Ce trebuie sa fac ca sa ma inscriu ?
Pentru afilierea la magazinul 
COMENZI.RO, trebuie sa va creati un cont de afiliat, prin accesarea sectiunii intrare Program Afiliere/Inregistrare. Veti avea astfel contul dvs. de afiliat, in care puteti intra oricand cu adresa de email si parola dvs. Contul de afiliat este diferit de contul de client COMENZI.RO .

 

 

Cum se construieste un link ?
Dupa ce va logati si accesati optiunea -cont afiliere-, veti primi un ID - identificator (numar unic). Folosind acest numar, puteti crea link-uri la oricare pagina din site-ul nostru. De exemplu: http://www.comenzi.ro/?tracking=518ceb3ae012c unde "518ceb3ae012c" este numarul unic de indentificare al afiliatului. Pentru crearea link-urilor va oferim diferite metode de afiliere: prin semnatura personala (pt. email-urile care le expediati), sau trimitere la pagina noastra, din site-ul dvs., printr-un link . 

O alta metoda este de a insera un banner in site-ul dvs., de diferite dimensiuni standard, astfel incat vizitatorul dvs. cu un click pe banner ajunge pe site-ul nostru. Dupa inregistrarea ca afiliat, 
 veti avea la dispozitie o sectiune unde puteti crea bannere de diferite formate pentru a le folosi in promovare.

 

 

Cum pot castiga comision daca nu am un site ?
Pentru a aduce vizitatori in site-ul nostru nu este obligatoriu sa dispuneti de un site, important este sa va promovati link-ul de afiliat, care sa contina ID-ul dvs pe care il veti primi cand va inscrieti ca afiliat. Promovarea acestui link puteti sa o faceti cum doriti dvs.: prin anunturi, forumuri, blog-uri, email-uri la prieteni, etc.

 

 

Mai sunt si alte bonusuri ?
Vor exista premii in produse la sfarsitul anului pentru cei mai buni afiliati din anul respectiv.

 

 

Am alte intrebari si/sau nelamuriri !
Accesati sectiunea contact pentru mai multe detalii.