Localizator GPS CP-01

529,00 RON
TVA inclus
Livrare: Livrare Gratuită : 0,00 RON
Cod produs: cp-1
Puncte bonus: 529
Disponibilitate : Stoc terminat

Localizator GPS personal-auto cu abonament monitorizare inclus. CP-01 este un dispozitiv ce imbina  aplicatia  unui modul GPS  cu capacitatea unui telefon mobil de a transmite date prin  SMS sau GPRS catre alt telefon sau un calculator, devenind in acest fel un sistem antifurt, antipierdere, dar mai ales de recuperare a  bunurilor pierdute sau furate. De asemenea P-01 poate fi folosit si pentru supravegherea copiilor, sotului/sotiei, persoanelor in varsta, acestia putand fii localizati in orice moment. Localizatorul GPS P-01 va poate alerta si atunci cand vehiculul in care se gaseste acesta depaseste o viteza prestabilita de dvs. (intre 10 si 200km/h) sau cand dispozitivul iese dintru-un anumit perimetru (intre 30 si 2000m). Poate fi folosit si pe post de telefon mobil cu ajutorul castii incluse, putand fi apelate pana la 3 numere de urgenta prestabilite de dvs. Cu ajutorul coordonatelor furnizate de acest dispozitiv puteti localiza exact pozitia acestuia folosind Google Earth, Yahoo Maps sau altele.

Monitorizare gratuita 12 luni pe
serverul nostru (pentru testarea interfetei introduceti numele de utilizator demo).

Descarcati manualul complet aici

Ce are nou ?
- Buton panica/SOS pentru raportarea locatiei de urgenta SMS si/sau apelarea unui numar de urgenta simultan
- Memorie interna de 4 Mb pentru inregistrarea traseelor (functie back-up automata pentru tracking live)
- Monitorizare individuala - accesibila de pe orice calculator sau telefon mobil conectat la internet (traseu in timp real), 12 luni gratuit - si pentru numai 25 euro/an din anul al doilea
- Dimensiuni foarte mici- 61x42x15mm                            
- Design modern si profesional
- Consum foarte redus- (pana la 4 zile in stand-by)       
- Quad Band GSM
- Conectare rapida si stabila la GPS/GSM                       
- Suport pt curea sau zgarda
- Foarte usor – 50g inclusiv acumulatorul                       

Descarca manualul complet aici

CP-01 este cel mai mic Tracker GPS comercializat in Romania, cat o cutie de chibrituri,  ce poate transmite rapoartele de pozitie atat prin SMS cat si prin GPRS catre un server sau catre un computer pentru monitorizare in timp real

Desi acumulatorul intern este destul de mic (numai 800mA) , in modul Stand-by asigura un record la autonomie pentru astfel de aparate , ajungand pana la 4 zile de functionare . Pentru inlocuirea facila pe teren este livrat cu un acumulator de schimb si un incarcator special destinat reincarcarii acumulatorului de rezerva , deci nu sunteti nevoiti sa conectati aparatul al incarcare , el va functiona cu acumulatorul montat , iar celalalt va fi in acest timp la incarcat , gata de a fi inlocuit , inainte ca cel din aparat sa se descarce.

O noutate a anului 2010 este si posibilitatea raportarii prin SMS in 2 moduri

1. coordonatele GPS, viteza , data si ora ce se pot introduce manual pe orice sistem de navigatie auto in loc de adresa sau pe diverse harti ce suporta acest lucru , googlemaps si google earth , yahoo maps, bingmaps , etc

2. un link tip http://maps.google.com  cu pozitia transformata in link-ul de afisare al locatiei , mesaj ce este foarte  util posesorilor de telefoane cu internet browser tip smartphone sau PDA , un simplu click pe link-ul din mesaj si pozitia va fi afisata pe harta.

Comenzile trimise prin SMS catre Tracker-ul CP-01 sunt mult mai simple decat cele folosite la celelalte modele.

Desi este cel mai mic , mai are si un microfon incorporat , ce poate fi folosit in mod ascuns si diverse scopuri, pentru ascultarea pe o raza de cca 3-4 metri in jurul aparatului.

Spre deosebire de celelalte modele, pretul tracker-ului GPS CP-01 este doar putin mai mare fata de celelalte aparate comercializate de noi .  Daca avem insa in vedere calitatea si marimea aparatului , face toti banii.

Optional, in baza unui abonament lunar, sistemul se poate conecta la un server dedicat ce va ofera o interfata web unde, pe baza de user si parola, puteti urmari pozitia localizatorului GPS P-01X.
Servicii oferite in baza abonamentului:
    * Localizarea in timp real: vizualizarea grafica a pozitiei si a vitezei de mers pe harta digitala pe o perioada de timp aleasa de utilizator
    * Acces la harti digitale reale variate(Microsoft Virtual Earth,Google Maps,Yahoo Maps)- disponibile in mai multe moduri (vedere directa satelit, suprapunere harta digitala peste imaginea satelitilor)
    * Rapoartele vor include numele strazilor (disponibil in curand)
    * Alertarea in cazul depasirii unei anumite viteze si a iesirii din perimetru
    * Functie SOS etc.

Descarca manualul complet aici

Garantie: 12 luni

Spune-ţi parerea!

Detii sau ai utilizat produsul? Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o impresie.