Localizator GPS pentru masina C-02

597,00 RON
TVA inclus
Livrare: Livrare Gratuită : 0,00 RON
Cod produs: C-02
Puncte bonus: 597
Disponibilitate : Stoc terminat

Localizator GPS pentru autovehicule cu functie de microfon spion si abonament monitorizare inclus. Sistemul de localizare C-02 combina sistemul GPS (Global Positioning System) cu sistemul de comunicatii GSM /GPRS, informandu-va in mod clar asupra pozitiei si situarii autovehiculului Dvs. Precizia localizarii bazate pe 24 de sateliti, plasati in jurul Pamantului, este de max 10-15m. Localizatorul GPS C-02 va poate alerta si atunci cand vehiculul in care se gaseste acesta depaseste o viteza prestabilita de dvs. (intre 10 si 200km/h) sau cand dispozitivul iese dintru-un anumit perimetru (intre 30 si 2000m). In plus acesta poate fi conectat la instalatia auto ,interactionand cu aceasta prin trimiterea de semnale de alarma catre telefonul dvs. in functie de necesitati: la deschiderea usii, la pornirea alarmei auto,la golirea rezervorului etc. Totodata puteti decupla prin SMS de la orice distanta alimentarea motorului si deci imobilizarea autovehiculului.

Monitorizare gratuita 12 luni pe serverul nostru (pentru testarea interfetei introduceti numele de utilizator demo).

Descarcati manualul complet aici

Desi este construit pe platforma de baza a modelului P-01 este net superior din punct de vedere al functiilor aditionale , si anume in loc de 1 intrare+1 iesire (P-01) noul P-02 dispune de 5 asemenea comenzi , atat de intrare cat si de iesire , atat comenzi pe circuitul pozitiv (+), cat si cel negativ(-). De asemenea i  se poate atasa si un microfon pentru captarea discutiilor acolo unde este discret montat(microfon spion), iar functiile de raportare a semnalului de intrare pot fi editate text astfel incat sa descrie exact ce se petrece(ex.:  usa deschisa , suna alarma , pornit motor etc.)

Localizatorul GPS C-02 are o raza mult mai mare de acoperire atat GSM cat si GPS , datorita antenelor mai puternice exterioare cu care este echipat.
Cu ajutorul coordonatelor furnizate de acest dispozitiv (prin intermediul unui SMS) puteti localiza exact pozitia acestuia folosind Google Earth, Yahoo Maps sau altele.

Caracteristici:

Localizatorul GPS C-02 va va trimite in timp real prin SMS sau GPRS coordonatele obtinute de la pana la  20  sateliti  GPS direct pe telefonul mobil sau calculatorului Dvs utilizand ultima tehnologie in domeniul receptoarelor GPS:"SIRF-StarIII"
Usor de folosit ,nu necesita abonamente suplimentare,se poate gestiona usor de catre posesor fara alte costuri suplimentare.
Este necesara numai o cartela SIM-GSM care sa aibe suficient credit sau abonament, ca sa poata trimite SMS-uri si/sau sa poata apela un alt telefon mobil.
Tot ce trebuie sa faceti pentru a fi informat unde se afla localizatorul Dvs, este sa trimiteti  un SMS catre numarul de telefon asimilat cartelei SIM alocata acestuia, cu instructiunile ce le doriti,  iar el va transmite inapoi in max 10 secunde informatiile cerute , tot prin SMS, catre telefonul de la care ati solicitat acele instructiuni,  pe baza unei parole setata  de Dvs initial.
Alimentarea se face direct la instalatia electrica a masinii.

Functii:

Localizatorul GPS C-02 dispune de functii integrate de alarmare, trimise direct telefonului dvs mobil in functie de setari, pentru:

- o singura localizare - trimite SMS de pozitionare in urma cererii dvs ,fie prin sms,fie prin apelare de pe telefonul care a trimis ultima comanda prin SMS cu parola corecta
- localizari repetate - in urma unei comenzi date de dvs veti primi raportari la un interval de timp prestabilit (intre 1min..999min)
- iesirea din perimetrul prestabilit - trimite SMS de alarma daca iese  din raza prestabilita de dvs ( intre 30m..2000m)
- depasirea vitezei - trimite SMS de alarma pentru    depasirea vitezei prestabilita de dvs ( 10km/h...200km/h)                        
- scaderea tensiunii - trimite SMS de alarma daca tensiunea bateriei scade sub tensiunea prestabilita de  dvs (intre 3,3V...3,7V)
- la deschiderea usii
- la pornirea alarmei auto
- la golirea rezervorului  imobilizarea autovehiculului

De asemenea puteti decupla prin SMS de la orice distanta alimentarea motorului si deci imobilizarea autovehiculului.

Linkuri utile pentru localizare pe harta: Google Earth, Yahoo Maps, Location Mapping

Optional,in baza unui abonament lunar, sistemul se poate conecta la un server dedicat ce va ofera o interfata web unde, pe baza de user si parola, puteti urmari separat sau simultan toate autovehiculele dvs dotate cu un echipament GPS C-01.
Servicii oferite in baza abonamentului:
    * Localizarea flotei in timp real: vizualizarea grafica a pozitiei si a vitezei de mers
    * Monitorizarea activitatii intregii flote : vizualizarea traseului unuia sau mai multor vehicule pe harta digitala pe o perioada de timp aleasa de utilizator
    * Acces la harti digitale reale variate(Microsoft Virtual Earth,Google Maps,Yahoo Maps) - disponibile in mai multe moduri (vedere directa satelit, suprapunere harta digitala peste imaginea satelitilor)
    * Rapoartele vor include numele strazilor (disponibil in curand)
    * Alertarea in cazul depasirii vitezei legale si a iesirii din perimetru
    * Functie STOP MOTOR in cazul plecarilor neautorizate
    * Functie SOS: soferul are la dispozitie un buton de avertizare. La apasare, managerul de flota primeste un SMS de urgenta

      Rapoarte complete
          - raport foaie de parcurs - in functie de vehicul, sau de toata flota, cu localizare pe harta
          - raport viteza - in functie de vehicul, sau de toata flota (cu filtrare dupa viteza) si localizare pe harta a pozitiei masinii
          - ultima locatie - in functie de vehicul, sau de toata flota , cu localizare pe harta
          - raport stationari - in functie de vehicul, sau de toata flota , cu localizare pe harta
          - raport hot spots - unde se pot viziona cele mai circulate locatii - in functie de vehicul, sau de toata flota , cu localizare pe harta

Optional se poate comanda varianta cu microfon la pretul suplimentar de 50 lei.

Garantie: 12 luni

Spune-ţi parerea!

Detii sau ai utilizat produsul? Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o impresie.