Localizator GPS Personal P-01

Localizator GPS Personal P-01

299,00 RON
TVA inclus
Livrare: Curier Rapid : 14,00 RON
Cod produs: P-01
Puncte bonus: 598
Disponibilitate : Stoc terminat

Localizator GPS personal. P-01 este un dispozitiv ce imbina  aplicatia  unui modul GPS  cu capacitatea unui telefon mobil de a transmite date prin  SMS catre alt telefon sau un calculator, devenind in acest fel un sistem antifurt, antipierdere, dar mai ales de recuperare a  bunurilor pierdute sau furate. De asemenea P-01 poate fi folosit si pentru supravegherea copiilor, sotului/sotiei, persoanelor in varsta, acestia putand fii localizati in orice moment. Localizatorul GPS P-01 va poate alerta si atunci cand vehiculul in care se gaseste acesta depaseste o viteza prestabilita de dvs. (intre 10 si 200km/h) sau cand dispozitivul iese dintru-un anumit perimetru (intre 30 si 2000m). Poate fi folosit si pe post de telefon mobil cu ajutorul castii incluse, putand fi apelate pana la 3 numere de urgenta prestabilite de dvs. Cu ajutorul coordonatelor furnizate de acest dispozitiv puteti localiza exact pozitia acestuia folosind Google Earth, Yahoo Maps sau altele.

Descarca manualul complet aici

Datorita dimensiunilor reduse ale acestui model de localizator GPS, sfera de aplicabilitate devine mult mai vasta si acopera un segment ce nu a putut fi protejat pana acum. Astfel montarea sa este posibila la motociclete, scutere, ATV-uri, in buzunarul unei persoane, la zgarda unui animal etc.

Impresionanta este precizia si acuratetea in obtinerea pozitionarii daca ne raportam la marimea dispozitivului P-01, astfel testat intr-un garaj care este in totalitate din fier si tabla, inclusiv acoperisul (deci un spatiu ecranat de tip Faraday) eroarea max a fost de 25-30 metri, in timp ce in aer liber nu depaseste 10 metri.

Inchipuiti-va ca vi se fura motocicleta sau scuterul. Localizatorul GPS P-01 va va indica cu o precizie de 10 m unde se afla scuterul dumneavoastra si ii veti surprinde rapid pe hoti recuperandu-va bunul furat in cel mai scurt timp.

Caracteristici:

Localizatorul GPS P-01 va va trimite in timp real prin SMS coordonatele obtinute de la pana la  20  sateliti  GPS direct pe telefonul mobil sau calculatorului Dvs utilizand ultima tehnologie in domeniul receptoarelor GPS:?SIRF-StarIII?
Usor de folosit ,nu necesita abonamente suplimentare,se poate gestiona usor de catre posesor fara alte costuri suplimentare.
Este necesara numai o cartela SIM-GSM care sa aibe suficient credit sau abonament, ca sa poata trimite SMS-uri si/sau sa poata apela un alt telefon mobil. 
Tot ce trebuie sa faceti pentru a fi informat unde se afla localizatorul Dvs, este sa trimiteti  un SMS catre numarul de telefon asimilat cartelei SIM alocata acestuia, cu instructiunile ce le doriti,  iar el va transmite inapoi in max 10 secunde informatiile cerute , tot prin SMS, catre telefonul de la care ati solicitat acele instructiuni,  pe baza unei parole setata  de Dvs initial. 
Autonomia sa este de pana la 50 ore (in sleep mode) sau 12-14 ore (in modul activ), pe baza bateriei Li-Ion de 3.7V incorporata, dar se poate alimenta si  extern, pe baza de cablu tip USB atat de la priza cat si de la instalatia electrica a autovehiculelor deci chiar daca instalatia electrica a fost decuplata acesta va mai transmite cel putin 10 ore. 
Dimensiunile reduse ale localizatorului GPS P-01 fac montarea sa relativ simpla in domeniul auto dar mai ales moto (motociclete, scutere , ATV-uri) fiind mult mai eficient decat o alarma auto.

Functii:

Localizatorul GPS P-01 dispune de functii integrate de alarmare, trimise direct telefonului dvs mobil in functie de setari, pentru: 

- o singura localizare - trimite SMS de pozitionare in urma cererii dvs ,fie prin sms,fie prin apelare de pe telefonul care a trimis ultima comanda prin SMS cu parola corecta
- localizari repetate - in urma unei comenzi date de dvs veti primi raportari la un interval de timp prestabilit (intre 1min?.999min)
- iesirea din perimetrul prestabilit? trimite SMS de alarma daca iese  din raza prestabilita de dvs ( intre 30m?..2000m)
- depasirea vitezei  - trimite SMS de alarma pentru    depasirea vitezei prestabilita de dvs ( 10km/h?.200km/h)                        
- scaderea tensiunii? trimite SMS de alarma daca tensiunea bateriei scade sub tensiunea prestabilita de  dvs (intre 3,3V?..3,7V) -
- functie SOS-3 taste rapide - 3 taste rapide ajuta pe posesorul localizatorului GPS P-01 sa poata apela 3 taste rapide ale acestuia, fiecareia din ele fiindu-i alocat un numar de telefon unde acesta va suna si va trimite un mesaj SMS cu mesajul SOS, ultima localizare si viteza de deplasare. Totodata in acest timp poate fi folosit si ca un telefon mobil GSM avand ca accesoriu o casca de ureche cu microfon.

Linkuri utile pentru localizare pe harta: Google Earth, Yahoo Maps, Location Mapping

Garantie: 12 luni

Spune-ţi parerea!

Detii sau ai utilizat produsul? Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o impresie.