Localizator GPS Personal P-01X/ 12V

599,00 RON
TVA inclus
Livrare: Livrare Gratuită : 0,00 RON
Cod produs: P-01X/12V
Puncte bonus: 599
Disponibilitate : Stoc terminat

Localizator GPS personal cu abonament monitorizare inclus. P-01X este un dispozitiv ce imbina  aplicatia  unui modul GPS  cu capacitatea unui telefon mobil de a transmite date prin  SMS sau GPRS catre alt telefon sau un calculator, devenind in acest fel un sistem antifurt, antipierdere, dar mai ales de recuperare a  bunurilor pierdute sau furate. De asemenea P-01 poate fi folosit si pentru supravegherea copiilor, sotului/sotiei, persoanelor in varsta, acestia putand fii localizati in orice moment. Localizatorul GPS P-01 va poate alerta si atunci cand vehiculul in care se gaseste acesta depaseste o viteza prestabilita de dvs. (intre 10 si 200km/h) sau cand dispozitivul iese dintru-un anumit perimetru (intre 30 si 2000m). Poate fi folosit si pe post de telefon mobil cu ajutorul castii incluse, putand fi apelate pana la 3 numere de urgenta prestabilite de dvs. Cu ajutorul coordonatelor furnizate de acest dispozitiv puteti localiza exact pozitia acestuia folosind Google Earth, Yahoo Maps sau altele.

Monitorizare gratuita 12 luni pe
serverul nostru.

Descarca manualul complet
aici

Varianta cu alimentare directa la +12/24V ofera practic toate functiile oferite de P-01X personal dar poate fi conectat permanent la instalatia autovehiculului , in plus dispune de  raportarea de alerta SMS si server la deconectarea de la instalatia autovehiculului (taierea firelor aparatului sau furtul acumulatorului auto).

1. Alimentare directa la instalatia auto 6-12-24Vcc fara adaptorul de alimentare USB direct in aparat

2.Senzor de miscare inertial si de inclinare performant ,care ajuta la economisirea acumulatorului intern cat si la scaderea consumului , intrucat se poate seta deconectarea modulului GPS atat timp cat tracker-ul nu este miscat

3.Functie de alarma la miscare - bazandu-se pe acelasi senzor se poate seta printr-o comanda transmisa prin SMS intrarea in starea de parcare ( o stare de veghe la fel de economica) in cazul in care aparatue este miscat cat de putin acesta trimite SMS de alarma catre telefonul dvs., astfel afland in orice moment daca cineva umbla la sau cu bunurile dvs, sfera de aplicatie fiind enorma : de la scutere , ATV-uri , barci,  autovehicule , persoane , chiar si la sertarul Dvs personal , aflati cand cineva il va deschide .

4.Functia de microfon spion standard inclusa precum si un microfon cu casca tip lavaliera ( fiind chiar o casca de telefon cu fir ), aceasta putand fi folosita atat pentru a initia apeluri telefonice si utilizarea in convorbire pentru cele 3 numere de telefon presetate , cat si pentru receptionarea apelurilor sau chiar la ascultarea fara cunostinta celor din jurul aparatului.

5.Poate functiona in regim GPRS permanent , putand fi utilizat in transmiterea direct catre calculatorul Dvs. sau serverul de monitorizare

6.Programarea textului mesajelor SMS trimise pentru fiecare tasta in parte , precum si ora locala .

7.posibilitatea programarii pe computerul Dvs. cu ajutorul softului si cablului cu adaptor special furnizat   in afara  modului standard la distanta prin SMS

8.memorie interna de 4MB ce ajuta la stocarea informatiilor pierdute in lipsa conexiunii GSM/GPRS si transmiterea SMS-urilor sau a informatiilor de monitorizare catre server sau computer a acestor pozitii imediat ce legatura este restabilita.

Datorita dimensiunilor reduse ale acestui model de localizator GPS, sfera de aplicabilitate devine mult mai vasta si acopera un segment ce nu a putut fi protejat pana acum. Astfel montarea sa este posibila la motociclete, scutere, ATV-uri, in buzunarul unei persoane, la zgarda unui animal etc.

Impresionanta este precizia si acuratetea in obtinerea pozitionarii daca ne raportam la marimea dispozitivului P-01X, astfel testat intr-un garaj care este in totalitate din fier si tabla, inclusiv acoperisul (deci un spatiu ecranat de tip Faraday) eroarea max a fost de 25-30 metri, in timp ce in aer liber nu depaseste 10 metri.

Inchipuiti-va ca vi se fura motocicleta sau scuterul. Localizatorul GPS P-01X va va indica cu o precizie de 10 m unde se afla scuterul dumneavoastra si ii veti surprinde rapid pe hoti recuperandu-va bunul furat in cel mai scurt timp.

Caracteristici:

Localizatorul GPS P-01X va va trimite in timp real prin SMS sau GPRS coordonatele obtinute de la pana la  20  sateliti  GPS direct pe telefonul mobil sau calculatorului Dvs utilizand ultima tehnologie in domeniul receptoarelor GPS:SIRF-StarIII
Usor de folosit ,nu necesita abonamente suplimentare,se poate gestiona usor de catre posesor fara alte costuri suplimentare.
Este necesara numai o cartela SIM-GSM care sa aibe suficient credit sau abonament, ca sa poata trimite SMS-uri si/sau sa poata apela un alt telefon mobil. 
Tot ce trebuie sa faceti pentru a fi informat unde se afla localizatorul Dvs, este sa trimiteti  un SMS catre numarul de telefon asimilat cartelei SIM alocata acestuia, cu instructiunile ce le doriti,  iar el va transmite inapoi in max 10 secunde informatiile cerute , tot prin SMS, catre telefonul de la care ati solicitat acele instructiuni,  pe baza unei parole setata  de Dvs initial. 
Autonomia sa este de pana la 50 ore (in sleep mode) sau 12-14 ore (in modul activ), pe baza bateriei Li-Ion de 3.7V incorporata, dar se poate alimenta si  extern, pe baza de cablu tip USB atat de la priza cat si de la instalatia electrica a autovehiculelor deci chiar daca instalatia electrica a fost decuplata acesta va mai transmite cel putin 10 ore. 
Dimensiunile reduse ale localizatorului GPS P-01X fac montarea sa relativ simpla in domeniul auto dar mai ales moto (motociclete, scutere , ATV-uri) fiind mult mai eficient decat o alarma auto.

Functii:

Localizatorul GPS P-01X dispune de functii integrate de alarmare, trimise direct telefonului dvs mobil in functie de setari, pentru:

? o singura localizare?trimite SMS de pozitionare in urma cererii dvs ,fie prin sms,fie prin apelare de pe telefonul care a trimis ultima comanda prin SMS cu parola corecta
? localizari repetate?in urma unei comenzi date de dvs veti primi raportari la un interval de timp prestabilit (intre 1min?.999min)
? iesirea din perimetrul prestabilit? trimite SMS de alarma daca iese  din raza prestabilita de dvs ( intre 30m..2000m)
? depasirea vitezei  ? trimite SMS de alarma pentru    depasirea vitezei prestabilita de dvs ( 10km/h?.200km/h)                        
?scaderea tensiunii? trimite SMS de alarma daca tensiunea bateriei scade sub tensiunea prestabilita de  dvs (intre 3,3V..3,7V) -
?functie SOS-3 taste rapide? 3 taste rapide ajuta pe posesorul localizatorului GPS P-01 sa poata apela 3 taste rapide ale acestuia, fiecareia din ele fiindu-i alocat un numar de telefon unde acesta va suna si va trimite un mesaj SMS cu mesajul SOS, ultima localizare si viteza de deplasare. Totodata in acest timp poate fi folosit si ca un telefon mobil GSM avand ca accesoriu o casca de ureche cu microfon.

Linkuri utile pentru localizare pe harta: Google Earth, Yahoo Maps

Optional, in baza unui abonament lunar, sistemul se poate conecta la un server dedicat ce va ofera o interfata web unde, pe baza de user si parola, puteti urmari pozitia localizatorului GPS P-01X.
Servicii oferite in baza abonamentului:
    * Localizarea in timp real: vizualizarea grafica a pozitiei si a vitezei de mers pe harta digitala pe o perioada de timp aleasa de utilizator
    * Acces la harti digitale reale variate(Microsoft Virtual Earth,Google Maps,Yahoo Maps)- disponibile in mai multe moduri (vedere directa satelit, suprapunere harta digitala peste imaginea satelitilor)
    * Rapoartele vor include numele strazilor (disponibil in curand)
    * Alertarea in cazul depasirii unei anumite viteze si a iesirii din perimetru
    * Functie SOS etc.

Garantie: 12 luni

Spune-ţi parerea!

Detii sau ai utilizat produsul? Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o impresie.