Toate produsele sunt verificate/ testate inainte de a fi trimise prin curierat/posta. Acest serviciu este oferit gratuit de catre firma noastra si va scuteste pe dvs. de neplacearea primirii unui produs nefunctional si de timpul pierdut cu returnarea pentru inlocuire. Intr-adevar, cazurile de produse defecte din fabrica sunt rare dar se pot intampla si nu ati dori sa aveti tocmai dvs ghinionul de a primi un produs defect.

Acest serviciu este mare consumator de timp, alti comercianti online taxeaza suplimentar pentru acest serviciu sau pur si simplu nu verifica/testeaza nici un produs. La COMENZI.RO punem satisfactia clientului pe primul loc si ne dorim ca primul contact cu firma noastra sa fie o experienta placuta si nu o dezamagire pentru client. De aceea oferim acest serviciu gratuit tuturor clientilor.

 

Important:
Pentru produsele ambalate in blistere sau alte tipuri de ambalaje sigilate se va solicita acordul clientului pentru desigilarea si testarea lor. In cazul in care clientul nu este de acord cu desigilarea, produsul se va trimite netestat.
Testarea produselor cu functii complexe (electronice, supraveghere, IT, etc.) se va face printr-o simpla punere in functiune, nefiind testate amanuntit toate functiile disponibile.