Ce este OFERTA SAPTAMANII?
OFERTA SAPTAMANII este o promotie organizata de COMENZI.RO, prin care un produs este pus in vanzare la un pret incredibil, cu un discount major (intre 20% si 50%).


Cat dureaza aceasta promotie?
Promotia se organizeaza saptamanal si dureaza de luni ora 0.00 si pana duminica ora 24.00. Data de inceput si cea de sfarsit sunt afisate pe bannerul promotiei.


Exista restrictii?
Nu exista restrictii pentru aceasta promotie. Puteti cumpara oricate bucati doriti cu conditia sa efectuati comanda in intervalul promotiei. Totusi, comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil si exista posibilitatea sa nu putem onora toate comenzile. De aceea, daca doriti sa cumparati produsul la pretul special, va recomandam sa nu asteptati pana in ultima zi a promotiei.


Cum pot fi la curent cu aceasta promotie?
Aceasta promotie va fi comunicata saptamanal pe email abonatilor si pe Facebook.
Va puteti inscrie adresa de email in baza noastra de date, accesand caseta Newsletter de pe coloana din stanga acestei pagini. Veti primi saptamanal un singur mesaj cu cele mai noi oferte speciale si promotii de la COMENZI.RO. Va asiguram ca nu vom abuza de adresa dvs. de e-mail si nu o vom face cunoscuta nimanui. Va puteti dezabona oricand doriti, accesand aceeasi caseta.
Daca nu doriti sa va inscrieti cu adresa de e-mail, ne puteti da like pe Facebook si veti fi la curent cu promotiile si ofertele noastre.


*Comenzile care fac parte din alte promotii/reduceri nu sunt incluse in aceasta oferta si nu pot beneficia de pretul special.