Punctele bonus sunt oferite clientilor COMENZI.RO la fiecare produs achizitionat, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor.

 

Informatii generale:

Fiecare produs beneficiaza de un anumit numar de puncte bonus, care urmeaza a fi adaugate in contul dvs. de client dupa achizitionarea produsului.

 

In orice moment puteti vizualiza in contul dvs. numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata, facand click pe link-ul Puncte Bonus in pagina contului  dvs de client.

 

Imediat ce aveti in cont puncte in valoare de minim 1 RON (100 puncte), le veti putea folosi pentru a beneficia de reduceri de pret atunci cand plasati o noua comanda in site.

Pentru a folosi punctele bonus acumulate, trebuie fiti autentificat in contul dvs. si sa accesati sectiunea “Foloseste puncte bonus” din pagina Finalizare Comanda. Sectiunea “Foloseste puncte bonus” nu va fi vizibila daca nu sunteti autentificat cu contul dvs. pe site-ul www.comenzi.ro.

Important: Atunci cand folositi puncte bonus pentru a achita o comanda in care aveti produse la oferta speciala (cu discount), punctele vor fi scazute din pretul de lista al produselor. Acest lucru este normal, deoarece nu se pot cumula mai multe promotii odata (puncte bonus si discount pret).

 

Detalii si regulament folosire:

Valoarea unui punct bonus este de aproximativ 0.01 RON (100 puncte = 1RON).

Valabilitatea punctelor bonus aferente unei comenzi este de 12 luni (1 an) din momentul procesarii comenzii. Punctele care nu sunt folosite in aceste interval de timp, se sterg automat din cont.

Pentru a putea folosi Punctele bonus este necesar ca in contul dvs. sa aveti puncten valoare de minim 1 RON (100 puncte).

Nu este obligatoriu sa folositi  toate punctele din cont pentru a obtine discount la o comanda, avand posibilitatea de a folosi exact numarul de puncte dorit de dvs. (care sa achivaleze cu o suma intreaga, fara zecimale).

Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar dupa ce comanda este livrata si suma achitata intra in contul nostru (5-14 zile lucratoare).

Daca anulati o comanda in care ati folosit puncte bonus, inainte ca aceasta sa fie expediata, punctele va vor fi returnate in cont.

Daca returnati o comanda in care ati folosit puncte bonus sau refuzati primirea acesteia dupa ce comanda a fost expediata, punctele bonus nu vor mai fi returnate.

Daca anulati sau returnati o comanda, punctele pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

Punctele bonus se pot acorda numai pentru clientii care au cont pe site-ul www.comenzi.ro si fac comanda online. Clientii care fac comanda telefonic sau cumpara direct din magazin fara a plasa comanda online nu beneficiaza de puncte bonus.

Punctele bonus nu se acorda pentru comenzi in care s-au folosit vouchere, cupoane reduceri.

Punctele bonus nu se pot cumula cu alte avantaje promotionale cum ar fi: vouchere, cupoane reduceri, etc.

Punctele bonus pot fi folosite numai pentru produse vandute de COMENZI.RO nu si pentru produse vandute de alti selleri pe site-ul www.comenzi.ro.

Punctele bonus nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

Punctele bonus nu pot fi preschimbate in bani.

 

* Punctele de fidelitate nu se acorda pentru distribuitorii care beneficiaza de discount-uri sau pentru comenzile engross cu preturi speciale negociate.
** COMENZI.RO isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.