COMENZI.RO este unul dintre cele mai vechi site-uri de comert electronic din Romania.
?Lansat pe 6 Aprilie 2003, COMENZI.RO s-a impus rapid prin seriozitate, rapiditate, produse deosebite si preturi bune, ajungand in anul 2004 printre liderii comertului electronic romanesc. Intre timp mediul online a evoluat, aparand sute de magazine virtuale, unele serioase, altele mai putin serioase, ba chiar si unele neserioase.

Chiar daca in ultimul timp clientii sunt interesati in primul rand de pret, a ramas si va ramane constanta cererea pentru servicii de calitate, rapiditate si respect fata de client. COMENZI.RO este o companie reala, cu angajati reali, cu un sediu real, cu produse reale, cu garantie reala, cu mii de clienti reali. COMENZI.RO ofera consiliere, livreaza rapid, acorda garantie si toate drepturile legale clientilor. 

Suntem de 13 ani la dispozitia clientilor prin servicii de calitate si produse pentru toate gusturile si buzunarele.


Cu ocazia aniversarii a 13 ani, oferim tuturor clientilor un discount de 13%.

In perioada 6 - 13 aprilie 2016, orice comanda efectuata online pe site-ul www.comenzi.ro beneficiaza de un discount de 13% din pretul produselor. Discountul se acorda numai pentru produsele comandate, nu si pentru taxele de transport (posta, curierat). Discountul va fi calculat automat de catre program dupa adaugarea produselor in cos.

Discountul se acorda pentru toate produsele, inclusiv pentru cele aflate la promotie, dar nu se poate cumula cu puncte bonus. Pe perioada promotiei (6 - 13 aprilie 2016), comenzile nu se vor putea achita cu puncte bonus.