Definitii:

Afiliat = Orice persoana juridica sau fizica inregistrata in Programul de Afiliere.
Link personalizat = Adresa web de forma "https://www.comenzi.ro/?tracking=518ceb3ae012c" unde ultima parte reprezinta codul unic de urmarire al afiliatului.
Client COMENZI.RO = Orice Membru inregistrat care a facut cel putin o comanda procesata in intregime (confirmata, livrata, achitata).
Portofoliul afiliatului = lista de persoane fizice sau juridice care au facut comenzi la recomandarea afiliatului.


1. Cine poate participa?

In program se poate inscrie orice persoana juridica de pe teritoriul Romaniei sau persoana fizica.


2. Cum functioneaza sistemul?

Fiecare afiliat va primi un link personalizat pe care il va folosi in promovarea magazinului si/sau produselorCOMENZI.RO. Acest link personalizat poate fi folosit pe site-ul afiliatului, in mesaje email sau orice alta forma de comunicare daca aceasta nu incalca in vreun fel legislatia in vigoare (spam, drepturi de autor ...etc).
 Se considera ca o comanda este in portofoliul afiliatului in cazul in care client care a lansat comanda a ajuns la COMENZI.RO prin click pe link-ul personalizat al afiliatului.
 

3. Plata comisoanelor:

- dupa fiecare comanda validata a Clientilor COMENZI.RO din portofoliul unui afiliat, acesta va primi un comision in valoare de 4% din valoarea comenzii respective.
- plata creditului acumulat catre afiliat se face prin acordarea de discounturi de valoare echivalenta cu a creditului acumulat, la achizitionarea de produse din catalogul COMENZI.RO.
 Pentru afiliatii cu un nivel al comisioanelor de peste 1.000 RON lunar se poate face plata comisioaneleor in bani, prin emiterea de catre afiliat a unei facturi de servicii cu TVA. Daca afiliatul nu poate emite factura cu TVA catre COMENZI.RO, se va retine TVA si impozit din valoarea comisioanelor de plata.
- plata comisioanelor se face numai pentru comenzile definitive (livrate, achitate si nereturnate). Statutul definitiv al comenzii se confirma dupa o perioada de 30 de zile de la data livrarii comenzii. Acest interval de timp este necesar intrucat exista posibilitatea returnarii unor produse de catre clienti.
- folosirea comisionului de catre afiliat se poate face numai dupa atingerea sumei minime de 50 RON din comisioanele acumulate. Pana la atingerea pragului minim de 50 RON, comisionul nu va putea fi folosit de catre afiliat.
- afiliatul trebuie sa solicite plata comisioanelor in cel mult 12 luni de la inregistrarea acestora in contul de afiliat. Comisioanele neridicate in termen de 12 luni se prescriu (nu mai sunt valabile).


4. Drepturi si obligatii ale afiliatului:

Afiliatul are dreptul sa primeasca statistici asupra situatiei contului sau.

Afiliatul are dreptul sa i se aplice reduceri la comenzile care le face in numele sau din catalogul de produse COMENZI.RO. Reducerile nu pot depasi nivelul creditului acumulat de afiliat.

Afiliatul se obliga sa promoveze/foloseasca numai prin metode legale link-ul sau personalizat.


5. Drepturi si obligatii ale COMENZI.RO:

COMENZI.RO se obliga sa furnizeze statistici corecte asupra operatiunilor din conturile afiliatilor si sa clarifice eventualele neintelegeri in termen de 48 de ore.

COMENZI.RO se obliga sa aplice reducerile solicitate de afiliati pentru comenzile facute in nume propriu, in limita creditului acumulat de acestia.

COMENZI.RO are dreptul sa accepte sau sa refuze participarea unei persoane fizice sau juridice in Programul de Afiliere si nu este obligat sa furnizeze explicatii suplimentare pentru deciziile respective.

COMENZI.RO are dreptul sa anuleze contul si creditul unui afiliat care promoveaza/foloseste prin metode ilegale link-ul personalizat (trimiterea de mesaje e-mail nesolicitate, publicarea pe site-uri cu continut ilegal sau fara continut, incercare de fraudare a sistemului de afiliere, etc.).


6. Dispozitii finale:

Acest Regulament al Programului de Afiliere are valoare de Contract intre parti. Prin inscrierea in Programul de Afiliere, afiliatul se declara de acord cu acest Regulament.