Termeni si Conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. 
COMENZI.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. 
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Definitii:
 

Acest site este intretinut si administrat de catre compania ACCENT NET SRL, denumita in continuare Furnizor
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.comenzi.ro, va fi denumita Client
Adresa web care este proprietatea Furnizorului (www.comenzi.ro), va fi denumita site-ul COMENZI.RO
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ulCOMENZI.RO, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:
 

Intregul continut al site-ului COMENZI.RO este proprietatea Furnizorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. 
Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). 
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului COMENZI.RO in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. 
Fotografiile si datele fot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
 

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. 
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.
Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Furnizorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a clientului. Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale COMENZI.RO prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site-ul www.comenzi.ro.

Declinarea responsabilitatii:
 

Continutul site-ului COMENZI.RO a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile.
De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. 
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. 
Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

 

Returnarea produselor:
 

Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si sa nu prezinte deteriorari sau urme vizibile de folosire. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile. Dreptul de retragere in termen de 14 zile se aplica numai pentru comenzile livrate prin Curier Cargus sau Posta Romana catre persoane fizice (contract la distanta). Cumpararea produselor de la sediu nu este asimilata unui contract la distanta, si nu beneficiaza de dreptul de renuntare in 14 zile.
Produsele returnate se trimit prin posta sau curierat, pe cheltuiala clientului, fara nici un fel de taxe ramburs. Coletele cu plata ramburs sau cu taxe de achitat catre COMENZI.RO, nu vor fi ridicate.

Termene de livrare:
 

Termenul de expediere a produselor cumparate de pe site-ul COMENZI.RO este de maxim 24 de ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de modul de livrare ales de catre client si/sau de stocul de produse existent la Furnizor.
Produsele care nu se afla pe stoc vor fi livrate intr-un termen stabilit de comun acord cu clientul.

Receptia produselor
Clientul are obligatia de a efectua receptia produselor la primirea coletului. Eventualele lipsuri/deteriorari ale produsului trebuie comunicate catre firma noastra in termen de 24 de ore de la primirea coletului, in caz contrar se considera ca acestea nu au existat.

Taxe suplimentare:
 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare(taxe ramburs). Acest pret va fi afisat in pagina finala de confirmare a comenzii.
Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Frauda:
 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI COMENZI.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL COMENZI.RO, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI COMENZI.RO SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:
 

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. 
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti. 

Orice comanda efectuata prin intermediul site-ului www.comenzi.ro implica acordul neconditionat al clientului cu acesti Termeni si Conditii.