Supraveghere Video

Subcategorii Supraveghere Video:

Camerele de supraveghere sunt aliatul omului modern fiind in acelasi timp paznic si martor. Indiferent ca vorbim de o locuinta proprietate personala, o firma, un depozit, o scoala sau alata institutie publica, toate pot fi protejate cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Alegerea componentelor unui sistem de supraveghere poate fi o sarcina complicata, indiferent ca ne referim la sisteme simple cu una - doua camere sau la sisteme complexe cu 16 - 32 de camere.

La COMENZI.RO va oferim o gama variata de camere de supraveghere si accesorii conexe la cele mai bune preturi de pe piata. Deasemenea va oferim consultanta pentru alegerea solutiilor potrivite scopului dumneavoastra la un buget optim din punct de vedere al raportului pret/performanta.Citeste pe blog despre Supraveghere video

- vezi toate articolele
Cum ne ajuta camerele de supraveghere video?
În fiecare zi, vizitand diverse organizații, centre comerciale, birouri, banci, scoli, gradinite, ne confruntăm cu o mare varietate de sisteme de supraveghere video. Dar ce avem nevoie de CCTV ? Până în prezent sistemele de monitorizare sunt unele dintre sistemele cele mai complexe pentru asigurarea securității site-urilor protejate. Securitatea este necesara la birou, la întreprindere, și chiar acasa, in apartamente. În ciuda ritmului rapid de dezvoltare a acestor sisteme, există multe mituri diferite, asociate cu introducerea de sisteme de supraveghere video și oportunitatea instalării lor. ..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii
Securizarea casei cu sistem de Video Interfon
  Pentru a fi in siguranta in casa dumneavoastra pe langa sistemele de supraveghere video va recomandam sa instalati si interfon, in special cel video. Aceste sisteme sunt compuse din doua componente si anume, o statie interioara si una exterioara care comunica intre ele prin diverse canale, fie ca este vorba despre un cablu sau prin wireless. Video interfoanele sunt foarte usor de instalat, sunt de incredere si se gasesc la costuri reduse in functie de optiunile cu care sunt dotate. Pentru statia exterioara puteti opta sa aiba inclusa o camera video sau senzor, in cazul statilor exter..