Supraveghere Video

Subcategorii Supraveghere Video:

Camerele de supraveghere sunt aliatul omului modern fiind in acelasi timp paznic si martor. Indiferent ca vorbim de o locuinta proprietate personala, o firma, un depozit, o scoala sau alata institutie publica, toate pot fi protejate cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Alegerea componentelor unui sistem de supraveghere poate fi o sarcina complicata, indiferent ca ne referim la sisteme simple cu una - doua camere sau la sisteme complexe cu 16 - 32 de camere.

La COMENZI.RO va oferim o gama variata de camere de supraveghere si accesorii conexe la cele mai bune preturi de pe piata. Deasemenea va oferim consultanta pentru alegerea solutiilor potrivite scopului dumneavoastra la un buget optim din punct de vedere al raportului pret/performanta.Citeste pe blog despre Supraveghere video

- vezi toate articolele
Sistemul de securitate, o utilitate moderna a vremurilor noastre
Atat acasa, cat si la serviciu sau in diferite spatii publice, un sistem de securitate isi gaseste de departe atat locul cat si intrebuintarea in vederea functionarii.Fie ca aducem in discutie monitorizarea continua sau detectarea anumitor informatii esentiale, acesta isi gaseste pe deplin utilizarea in mai toate sectoarele industriale sau activitatile umane. Istoricul unui sistem de securitate se plaseaza la inceputului secolului 20Intrebuintarea si aparitia camerei de supraveghere isi gasesc locul in Marea Britanie, in jurul anilor 1930, acolo unde un simplu fermier a ca..
De ce sa alegeti un sistem de supraveghere video DVR 8 canale
Digital Video Recorder, cunoscut mai ales cu denumirea de DVR, este un sistem de securitate video care permite vizualizarea simultana a imaginilor surprinse de mai multe camere de supraveghere pe acelasi ecran, precum si inregistrarea acestora atunci cand este nevoie. Asa cum aminteam in articolul “Sisteme de securitate DVR - o necesitate”, pe piata exista mai multe modele de aparate DVR: DVR 4 canale, DVR 8 canale, DVR 16 canale si chiar DVR 32 canale. DVR 8 canale - caracteristici si avantaje Modelele de sisteme de securitate DVR 8 canale sunt foarte im..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii