Supraveghere Video

Subcategorii Supraveghere Video:

Camerele de supraveghere sunt aliatul omului modern fiind in acelasi timp paznic si martor. Indiferent ca vorbim de o locuinta proprietate personala, o firma, un depozit, o scoala sau alata institutie publica, toate pot fi protejate cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Alegerea componentelor unui sistem de supraveghere poate fi o sarcina complicata, indiferent ca ne referim la sisteme simple cu una - doua camere sau la sisteme complexe cu 16 - 32 de camere.

La COMENZI.RO va oferim o gama variata de camere de supraveghere si accesorii conexe la cele mai bune preturi de pe piata. Deasemenea va oferim consultanta pentru alegerea solutiilor potrivite scopului dumneavoastra la un buget optim din punct de vedere al raportului pret/performanta.Citeste pe blog despre Supraveghere video

- vezi toate articolele
Ce sunt camerele de supraveghere AHD?
Odata cu raspandirea la scara larga a sistemelor de supraveghere video analogice, a inceput sa se simta  nevoia de rezolutie cat mai inalta a imaginilor captate. Optiunea pentru cei ce doreau imagini de foarte buna calitate era pana nu de mult instalarea unor sisteme bazat pe camere IP. Totusi, sistemele IP au si unele neajunsuri. Astfel, producatorii au fost nevoiti sa gaseasca o alternativa la sistemele de supraveghere IP care sa indeplineasca doua conditii: Sa fie accesibila la pret (se stie ca sistemele IP pot ajunge la costuri ridicate) Sa nu necesite schimbarea infrastructur..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii
Cum ne ajuta camerele de supraveghere video?
În fiecare zi, vizitand diverse organizații, centre comerciale, birouri, banci, scoli, gradinite, ne confruntăm cu o mare varietate de sisteme de supraveghere video. Dar ce avem nevoie de CCTV ? Până în prezent sistemele de monitorizare sunt unele dintre sistemele cele mai complexe pentru asigurarea securității site-urilor protejate. Securitatea este necesara la birou, la întreprindere, și chiar acasa, in apartamente. În ciuda ritmului rapid de dezvoltare a acestor sisteme, există multe mituri diferite, asociate cu introducerea de sisteme de supraveghere video și oportunitatea instalării lor. ..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii