Supraveghere Video

Subcategorii Supraveghere Video:

Camerele de supraveghere sunt aliatul omului modern fiind in acelasi timp paznic si martor. Indiferent ca vorbim de o locuinta proprietate personala, o firma, un depozit, o scoala sau alata institutie publica, toate pot fi protejate cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Alegerea componentelor unui sistem de supraveghere poate fi o sarcina complicata, indiferent ca ne referim la sisteme simple cu una - doua camere sau la sisteme complexe cu 16 - 32 de camere.

La COMENZI.RO va oferim o gama variata de camere de supraveghere si accesorii conexe la cele mai bune preturi de pe piata. Deasemenea va oferim consultanta pentru alegerea solutiilor potrivite scopului dumneavoastra la un buget optim din punct de vedere al raportului pret/performanta.Citeste pe blog despre Supraveghere video

- vezi toate articolele
De ce sa alegeti un sistem de supraveghere video DVR 8 canale
Digital Video Recorder, cunoscut mai ales cu denumirea de DVR, este un sistem de securitate video care permite vizualizarea simultana a imaginilor surprinse de mai multe camere de supraveghere pe acelasi ecran, precum si inregistrarea acestora atunci cand este nevoie.   Asa cum aminteam in articolul “Sisteme de securitate DVR - o necesitate”, pe piata exista mai multe modele de aparate DVR: DVR 4 canale, DVR 8 canale, DVR 16 canale si chiar DVR 32 canale.   DVR 8 canale - caracteristici si avantaje   Modelele de sisteme de securitate DVR 8 canale sunt foarte im..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii
Sisteme de securitate DVR - o necesitate
Sistemele de securitate si supraveghere video sunt peste tot in zilele noastre. Indiferent ca vorbim despre locuinte, institutii private, companii mari, scoli ori intreprinderi, acestea sunt folosite la scara larga, reprezentand o metoda sigura prin care putem avea control asupra securitatii. Unele dintre cele mai cunoscute aparaturi de acest gen sunt modelele de sisteme de securitate video numite DVR. Cu toate astea, putine persoane stiu ce reprezinta cu adevarat si care sunt beneficiile pe care le ofera un astfel de gadget.   Prescurtarea DVR inseamna, de fapt, Digital Video Recor..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii