1. Organizatorul

S.C. SOF NET DISTRIBUTION  S.R.L ( numit in cele ce urmeaza "Organizatorul” ) cu sediul social in Bucuresti, Str. Liviu Rebreanu, nr. 7, ap. 68, sector 3, cod unic de inregistrare RO32322209, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/12335/2013.

 

2. Dreptul de participare

La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica, cu varsta de peste 18 ani, care a achizitionat produse de pe site-ul www.comenzi.ro ulterior datei de incepere a Campaniei (04 octombrie 2014).

 

3. Obiectul Regulamentului

Obiectul regulamentului il constituie stabilirea conditiilor in care clientii  pot returna produse achizitionate online pe site-ul www.comenzi.ro. Produsele defecte nu fac obiectul prezentului  regulament.

 

4. Conditii de retur

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse identice, un singur produs se accepta ca retur.

Produsele returnate trebuie sa fie functionale, in parametrii normali si sa fie insotite de certificatul de garantie in original, documentul fiscal de achizitie, in original.

Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosinta, uzura, deteriorari mecanice si trebuie sa aiba ambalajul original nedeteriorat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul produselor care nu corespund conditiilor.

Produsele care se doresc a fi returnate nu trebuie sa fi suferit nici un fel de interventie in service.

Produsele care nu se afla in ambalajul original, sau fara accesoriile originale nu sunt acceptate la retur.

Produsele trebuie returnate impreuna cu documentele care le-au insotit la livrare (factura si certificat de garantie). Pierderea documentelor produsului (factura sau certificat de garantie) duce la imposibilitatea returnarii. Eventuala lipsa la livrare a documentelor (factura sau certificat de garantie) trebuie semnalata in maxim 24 de ore de la primire.

Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare al produselor.

Prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile prezentului regulament si este de acord in totalitate cu acesta.

Se accepta maxim returul a 2 (doua) comenzi in cursul unui an calendaristic, pentru fiecare client.

Produsele trebuie sa fi fost achizitionate de clienti persoane fizice, din magazinul online www.comenzi.ro, si sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii: 

a.  au fost cumparate intr-un intervalul anterior datei de depunere a Cererii de Retur nu mai mare de 30 zile 

b.  au fost livrate printr-o modalitate de transport la distanta (curierat, posta)

c.  se incadreaza in conditiile mentionate in continuare: 

d.  nu fac parte din lista de produse si servicii nereturnabile

 

 Produse care nu fac obiectul acestei campanii:

-       Software

-       Consumabile

-       Produse de ingrijire si igiena sau care pot pune in pericol sanatatea consumatorului (periute de dinti, tensiometre, termometre, aparate auditive, aparate de masaj/electrostimulare, colace wc, nebulizatoare, alcooltest, cani filtrare apa, etc.)

-       Produse pentru prepararea bauturilor sau a alimentelor

-       Filme, muzica si alte materiale audio video protejate de legislatia drepturilor de autor

-       Produse ambalate in blistere

-       Produse care reprezinta o comanda speciala (a clientului)

-       Produse care contin licente OEM activate sau preinstalate

-       Produse ce trebuiesc inregistrate pe site-ul producatorului inainte de utilizare

-       Produse de telefonie din pachete pre-pay & abonamente

-       Produse de tip smartphone sau tablete

-       Orice produs care are consumabile se va accepta doar in conditia in care consumabilele sunt sigilate

 

Produsele desigilate se pot returna in urmatoarele conditii :

-          Nu fac parte din categoria de produse care nu se pot returna - enumerate la pct. 1 de mai sus

-          Au ambalajul original complet si nedeteriorat

-          Nu au fost folosite, au acesoriile si consumabilele complete si sigilate

 

Produse nereturnabile:

Produse achizitionate cu discount din cauza unor defecte estetice

Produse carora le-a fost modificat sistemul de operare

Produse vandute la preturi speciale (Produsul saptamanii, etc.)

Produse din categoria Echipamente Spionaj

Servicii (instalare, abonamente de date, extragarantie, transport etc.)

Software descarcat online

 

5. Mecanismul de desfasurare

Clientii care doresc sa returneze produsele achizitionate de pe site-ul www.comenzi.ro trebuie sa trimita o cerere de retur  catre  organizator, in termen de cel mult 30 de zile calendaristice de la emiterea documentului de cumparare.

Cererea de retur se va face prin completarea Formularului de retur .

In maxim 48 ore cumparatorul va primi pe e-mail un numar de inregistrare de retur (RMA) si detalii privind aplicarea procedurii de retur.

Returul in 30 de zile nu aduce limitare drepturilor consumatorilor care achizitioneaza produse online,  in conformitate cu legislatia in vigoare.
Consumatorul beneficiaza si de dreptul de retragere prevazut de lege.
 

In cazul cererilor de retur online, clientul este trebuie sa trimita produsul catre organizator in termen de 5 zile lucratoare de la primirea numarului de inregistrare de retur (RMA).

In cazul depasirii termenului, cererea se considera anulata.

In urma verificarii starii produsului , daca se constata ca acesta nu indeplineste conditiile pentru retur, organizatorul va informa direct Clientul.  Produsul va fi returnat prin curier, cu plata la destinatie, costul transportului de retur fiind suportat de client.

 

6. Timpul

Rezolutia la cererea de retur va fi trimisa clientului, printr-un mijloc de comunicare agreat (telefonic, email,, etc), in maxim 5 zile lucratoare de la preluarea produsului de catre magazin. Termenul de returnare a banilor, pentru cererile aprobate, este de maxim 14 de zile de la data aprobarii returului.

 

7.  Returnarea Contravalorii

In cazul in care clientul doreste achizitionarea altui produs de pe site-ul www.comenzi.ro, de valoare egala sau mai mare decat valoarea produsului pentru care se solicita retur, inlocuirea se va face pe loc in magazin sau in maxim 2 zile lucratoare pentru produsele trimise prin curier. Achitarea diferentei de valoare se va face direct in magazin sau la primirea coletului.

In cazul in care a fost aprobata cererea de retur si clientul doreste restituirea sumei de bani, suma va fi restituita prin acceasi modalitate prin care a fost achitata, in termen de 14 de zile de la aprobare, aceasta plata reprezentand contravaloarea produsului asa cum a fost ea inscrisa pe documentul fiscal ce probeaza achizitia.

Returnarea contravalorii se va face exclusiv pentru produsul /produsele achizitionate. Taxele de livrare nu fac obiectul returnarii.

In cazul in care clientul a beneficiat de Livrare Gratuita (costuri de livrare suportate de Magazin), la returnarea banilor se va scadea contravaloarea livrarii din suma de returnat.

 

8. Durata Campaniei

Campania"Retur in 30 zile”, se desfasoara incepand cu data de 10 septembrie 2014 ( numita si data publicarii ) si pana la data la care Organizatorul decide intreruperea Campaniei si anuntarea corespunzatoare a acestui fapt.

 

9.  Intreruperea Campaniei

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe campania “Retur in 30 zile", oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).

 

10. ORGANIZATORUL isi rezerva dreptul de a aduce modificari / completari prezentului Regulament fara a avea obligatia de a notifica / informa in prealabil tertele persoane. Modificarile / completarile isi vor produce efectul de la data publicarii lor pe site-ul www.comenzi.ro.

 

IMPORTANT: Campania “Retur in 30 zile", se aplica numai pentru comenzile efectuate online pe site-ul www.comenzi.ro de catre persoane fizice. Pentru celelalte categorii de clienti termenul de returnare este de 2 zile calendaristice.

In cazul produselor achizitionate direct de la sediul firmei sau a celor achizitionate pe persoana juridica (indiferent de metoda de livrare), termenul de returnare este de 2 zile calendaristice.

Produsele trebuie returnate in maxim 2 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare (RMA). In cazul depasirii acestui termen, cererea se considera anulata.