Aparate auditive

Aparat auditiv reincarcabil intraauricular Audisound G11-VHP

155,00 RON
-13%

Aparat auditiv AudiSound G20-VHP

69,00 RON 79,00 RON

Baterii Zinc-Aer Panasonic PR675 pentru aparatele auditive - 6 buc.

19,00 RON

Baterii Zinc-Aer Panasonic PR13 pentru aparatele auditive - 6 buc.

19,00 RON

Aparat auditiv Mini intraauricular AudiSound ASJH-907

119,00 RON

Baterii Zinc-Aer Panasonic PR10 pentru aparatele auditive - 6 buc.

19,00 RON
-22%

Aparat auditiv intraauricular Weinberger JH-906

109,00 RON 139,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)


Daca, din diverse cauze, suferiti de probleme de auz, acum ati ajuns unde trebuie, deoarece aici veti gasi un aparat auditiv care sa va satisfaca nevoia si sa vina la un pret mai mult decat accesibil.

In aceasta categorie  veti gasi o gama variata de aparate auditive, de la cele ieftine pana la cele performante, aparate care care va ajuta sa duceti o viata mai usoara si cat mai normala. Ne-am gandit la toti cei ce sufera de astfel de afectiuni, fie ca este vorba de hipoacuzici, fie ca este o problema cauzata de un accident sau de varsta. De aceea pretul unui aparat auditiv este destul de mic, pornind de la un cost accesibil  pentru orice buget si pentru orice posibilitate. Preturile aparatelor auditive disponibile pe comenzi.ro sunt gandite pentru ca nimeni sa nu mai sufere de probleme de auz si sa isi permita sa isi achitioneze un astfel de dispozitiv.

Produsele noastre sunt potrivite pentru orice varsta, de la tineri la persoane varstnice. Sunt usor de utilizat si de intretinut, discrete si, cel mai important, foarte eficiente. In alegerea unui aparat auditiv pretul este doar unul dintre elementele decisive. Trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte atunci cand achitionati un aparat auditiv: pret, stil de viata, activitati, mediul in care veti fi si deci ce nevoi speciale vor aparea in acele locuri, etc. Asfel veti putea opta intre un aparat cu baterii sau unul reincarcabil, unul intraauricular (in ureche) sau extraauricular (dupa ureche) sau de ce nu, unul cu fir.

Meritati sa aveti un auz corect, iar un astfel de aparat auditiv este solutia pe care o asteptati. Acum te vei putea bucura de o iesire in oras, de o zi normala la serviciu, de petrecerile si sarbatorile in familie, dar si de lucrurile simple care ne inconjoara in fiecare zi, fara teama ca vei pierde ceva.