Tacamuri

198,00 RON
40,00 RON
40,00 RON
40,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)


Tacamurile sunt printre cele mai utilizate elemente dintr-o bucatarie. Fie ca le folosim acasa, la birou sau la picnic, acestea trebuie sa fie de calitate si sa permita igienizarea lor corecta. De aceea, atunci cand achizitionati tacamuri trebuie sa tineti cont de cateva elemente foarte importante, precum: materialele din care sunt confectionate (de preferat otel inoxidabil), calitatea finisajelor (sa fie cat mai bine finisate, sa aiba muchiile netede, rotunjite, fara aschii sau resturi de metal), sa aiba manerele fie turnate fie imbracate in materiale durabile, rezistente atat la uzura cat si la substantele de curat. In plus, ele trebuie sa fie solide si sa nu se indoaie sau se se defomeze in contact cu alimente mai dure sau fierbinti.

In aceasta categorie veti gasi o gama foarte variata de produse, pentru a satisface toate gusturile, toate nevoile si toate preferintele dumneavoastra. Astfel, puteti alege sa achizitionati seturi cu 6, 24, 25 sau 72 de piese. Seturile de tacamuri mai mici contin furculite si cutite, cele de 24 de piese sunt seturi pentru 6 persoane (cate patru piese pentru o persoana). Seturile de 25 de tacamuri contin un element in plus fata de celelalte, reprezentat de un suport pentru organizarea si depozitarea lor. Seturile mai mari. De 72 de piese, sunt pentru 12 persoane si au numeroase alte ustensile incluse, cum sunt: paleta si furculite pentru tort, lingura pentru salata, pentru frisca, linguri de servit, polonice sau furculite pentru peste.

Seturile de tacamuri sunt disponibile in combinatii de materiale si culori diverse. Veri putea alege piese din otel inoxidabil, cu maner din material plastic sau simplu, piese argintii, in combinatii de argintiu cu auriu sau in nuante mai vesele si mai vi, precum galben, verzui, rosu, albastru, maroniu sau alb.

Ca design, categoria cuprinde seturi clasice, mai sobre, seturi moderne si elegante in acelasi timp, dar se seturi mai tineresti. Indiferent de modelul ales, tacamurile respecta calitatea si performantele cu care v-am obisnuit.