Tigai ceramice


In ultimul timp tigaile de ceramica castiga din ce in ce mai mult teren si pe buna dreptate. Aceste tigai aduc avantaje bucatariei si stilului dumneavoastra de viata din prima clipa. Ceramica pur si simplu face gatitul mai sanatos si mai comod avand in vedere ca nu emana chimicale iar mancarea se va gati in mod egal.  De altfel posibilitatea de a gati fara ulei sau grasimi nu va face mancarea gatita mai sanatoasa ci ii va oferii si un plus de savoare. Aceste tigai, la fel ca cele din teflon, sunt fabricate in asa fel incat mancarea nu se va lipi si sunt usor de curatat chiar si in masinile automate de spalat vase.

Tigaile se pot folosii atat pe flacara deschisa sau pe plita cu inductie cat si in cupotor. Vasele sunt de diferita marimi si au diferite intrebuintari, unele vin cu capac sau cu manere detasabile, indiferent de modelul pe care il veti alege va fi un pas inainte spre o viata mai sanatoasa si linistita.

In aceasta categorie gasiti o gama variata de modele, cu caracteristici diferite insa de calitate foarte buna. Sunt disponibile piese individuale sau seturi, tigai tip grill, tip Wok, vase rotunde, ovale sau patrate. Cu inaltimi si dimensiuni variate, aceste tigai sunt foarte versatile. In plus, exista modele prevazute cu capac din sticla temperata, termorezistenta, ori din inox.