Tigaie wok

Afisare: Lista / Grila
Produse pe pagina:
Ordoneaza dupa:
Tigaie Wok Dekassa 26 cm DK-3655
Tigaia Wok din otel carbon DeKassa este acoperita cu un strat de teflon, fiind i..
16 RON
Tigaie Wok Dekassa 28 cm DK-3656
Tigaia Wok din otel carbon DeKassa este acoperita cu un strat de teflon, fiind i..
23 RON
Tigaie Wok Dekassa 30 cm DK-3657
Tigaia Wok din otel carbon DeKassa este acoperita cu un strat de teflon, fiind i..
24 RON
Wok Fonta cu suport si capac 32 cm PH-15428-32
Cunoscuta in intreaga lume pentru mancarurile delicioase ce pot fi pregatite cu ..
96 RON
Tigaie Wok aluminiu turnat cu interior din teflon PH-15362-30
Caracteristici: - tigaie Wok din aluminiu turnat cu interior din teflon - ma..
106 RON
Tigaie wok aluminiu turnat cu interior teflon PH-15315-34
Tigaie Wok din aluminiu turnat cu interior din teflon      ..
106 RON
Tigaie Wok din aluminiu turnat cu interior din teflon PH-15362-34
Tigaie Wok din aluminiu turnat cu interior din teflon      ..
109 RON
Wok Fonta cu suport si capac 30 cm PH-15428-30
Cunoscuta in intreaga lume pentru mancarurile delicioase ce pot fi pregatite cu ..
121 RON
Tigaie antiaderenta Wok BALLARINI Firenze 24cm
BALLARINI, lider la nivel mondial in domeniul vaselor de gatit ne-aderente (pest..
125 RON
Tigaie antiaderenta Wok BALLARINI Firenze 28cm
BALLARINI, lider la nivel mondial in domeniul vaselor de gatit ne-aderente (pest..
143 RON
Wok Aluminiu cu Strat de Marmura 30 cm  PH-15410-30
Cunoscuta in intreaga lume pentru mancarurile delicioase ce pot fi pregatite cu ..
147 RON
Wok Aluminiu cu Strat de Marmura 32 cm  PH-15410-32
Cunoscuta in intreaga lume pentru mancarurile delicioase ce pot fi pregatite cu ..
169 RON

Mancarea chinezeasca este tot mai apreciata, fiind deja foarte raspandita si la noi. Pentru cei pasionati de gatit retelele utilizate in bucataria asiatica reprezinta doar o alta provocare. Daca v-ati horatat sa incercati astfel de preparate, trebuie sa va achizitionati ustensilele necesare, primul pe lista si cel mai important fiind wok-ul.

Tigaia tip wok se distinge usor prin forma si prin modalitatea de utilizare. Forma de bol, semisferica, este speciala, datorita acesteia caldura degajandu-se in mod uniform si permitand gatirea rapida. Aceasta modalitate de a gati, specific asiatica, la foc iute, se numeste stir fry, si necesita o amestecare continua. Avand baza mult mai ingusta decat partea superioara, tigaia necesita o cantitate foarte mica de ulei, care trebuie insa incins foarte bine inainte de a adauga ingredientele. Wok-ul poate avea fundul rotunjit sau plat, pentru a asigura o stabilitate mai mare in timpul gatirii. Tot pentru stabilitate acestea sunt prevazute fie cu un maner lung, care sa va protejeze mainile de focul puternic, fie doua manere mai mici, care sa permita manevrarea usoara si rapida.

Materialele din care sunt confectionate sunt la randul lor variate, pentru a satisface toate nevoile si preferintele: aluminiu turnat cu interior ceramic, fonta, otel, fiecare avand avantaje si beneficii proprii.

In aceasta categorie sunt disponibile numeroase tipuri de tigai wok. Astfel, ele au dimensiuni cuprinse intre 24 si 34 de centimetri ca diametru. In plus, pentru ca necesita amestecarea permanenta si pentru ca baza este mai mica, inaltimea acestor vase este mai mare decat media, fiind cuprinsa intre 6 si 12 centimetri. Pot fi pregatite astfel numeroase feluri de mancare, de la orez, taitei, fripturi, la supe cu specific chinezesc, dar si preparate europene. Atunci cand se amesteca legumele si carnea (de exemplu pentru reteta de porc dulce-acrisor) se prepara intai carnea, se scoate, se pregatesc legumele si apoi se adauga bucatelele de carne si celelate ingrediente si sosuri.

Citeste pe blog despre Accesorii Bucatarie

- vezi toate articolele
Care este diferenta intre inox si otel inoxidabil?
In viata de zi cu zi ne intalnim frecvent cu termeni pe care, desi par banali si sunt utilizati la scara larga, nu ii intelegem pe deplin. Un exemplu in acest sens este oferit de confuzia creata de utilizarea a doi termeni specifici: inox si otel inoxidabil. Ce reprezintă aceste denumiri si care este diferenta intre ele, daca exista una? Otelul este cel mai important aliaj al fierului, in cadrul caruia carbonul reprezinta componenta principala. In functie de celelalte elemente adaugate aliajului (nichel, siliciu, titaniu, fosfor, mangan, sulf, cobalt, etc..) se modifica si proprietatile ..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii
Cum scapam de arsura de pe vase?
Gatitul reprezinta una dintre cele mai placute si relaxante activitati din timpul liber pentru multi dintre noi. Atunci cand suntem insa in contratimp, cand ne încumetăm sa pregatim masa pentru un toti prietenii sau pur si simplu ne apucam de multe feluri de mancare in acelasi timp, se pot intampla si lucruri mai putin placute, si anume sa uitam preparatele pe foc sau in cuptor mai mult timp, iar acestea sa se arda. Cu totii am uitat macar o data oala cu lapte pe aragaz sau tava in cuptor.   Dincolo de mirosul neplacut si de alimentele irosite, trebuie sa ne confruntam si cu arsura de..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii