Oale la aburi

Afisare: Lista / Grila
Produse pe pagina:
Ordoneaza dupa:
Oala de gatit la aburi PH-15725-26
Set oale de gatit cu aburi Otel inoxidabil 18/10 de foarte buna calitate Fund ..
102 RON
Cratita inox 6.5L PH-15777-20
Pentru ca pastele sa ii iasa asa cum ti-ai dorit, ai nevoie de oala Peterhof: pr..
112 RON
Oala de gatit la aburi - 3 piese PH-15257
Set oale de gatit cu aburi - 3 piese   Material:oţel inoxidabil 18/10 de ..
127 RON
Oala de gatit cu aburi - 4 piese PH-15256, 7 l
Set oale de gatit cu aburi - 4 piese   Material:oţel inoxidabil 18/10 de ..
132 RON

Gatitul la aburi este un procedeu foarte apreciat, fiind utilizat la scara larga in toata lumea.

Comenzi.ro va ofera vase ce va permit sa profitati la randul dumneavoastra de abur pentru a gati mai sanatos si mai gustos.

Vasele de gatit la aburi sunt compuse din mai multe piese, numarul minim fiind de 3. Astfel, vasul are la baza un recipient in care se afla apa. Urmeaza apoi unul sau mai multe vase prevazute cu sita in partea de jos. Aceasta sita permite aburului sa urce si sa gateasca alimentele asezate in vasele respective, fara ca acestea sa aiba contact direct cu apa sau cu focul. Acestea se vor gati incet, fara grasimi, fara alte adaosuri, doar gratie caldurii si vaporilor de apa care nu permite uscarea sau deteriorarea lor. Pentru ca aburul si caldura sa nu se piarda, aceasta serie de vase suprapuse sunt inchise in partea de sus cu un capac, de regula din sticla termorezistenta. Fiind transparenta, sticla permite verificarea mult mai usoara a stadiului in care se afla preparatele.

Puteti gasi in aceasta categorie oale de gatit la aburi de dimensiuni variate, putand alege astfel cea mai potrivita varianta pentru familia dumneavoastra. In plus, sunt disponibile vase de 3 pana la 5 piese. Puteti folosi recipientele pe rand sau concomitent, asezand pe fiecare nivel alimentele in functie de durata de pregatire. Carnea va i mereu in partea de jos, in timp ce legumele mai delicate se vor situa pe sita de sus.

Puteti gati la abur legume diverse, precum cartoful, mazarea, conopida, brocoli, sparanghel, etc.. Puteti prepara chiar si carne la abur, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca se va gati foarte incet, motiv pentru care trebuie sa folositi doar bucati mici si subtiri.

Pentru ca nu necesita grasime, aceasta tehnica de gatire este mult mai sanatoasa, fiind recomandata atat persoanelor aflate la regim sau la dieta, cat si copiilor.

Citeste pe blog despre Accesorii Bucatarie

- vezi toate articolele
Care este diferenta intre inox si otel inoxidabil?
In viata de zi cu zi ne intalnim frecvent cu termeni pe care, desi par banali si sunt utilizati la scara larga, nu ii intelegem pe deplin. Un exemplu in acest sens este oferit de confuzia creata de utilizarea a doi termeni specifici: inox si otel inoxidabil. Ce reprezintă aceste denumiri si care este diferenta intre ele, daca exista una? Otelul este cel mai important aliaj al fierului, in cadrul caruia carbonul reprezinta componenta principala. In functie de celelalte elemente adaugate aliajului (nichel, siliciu, titaniu, fosfor, mangan, sulf, cobalt, etc..) se modifica si proprietatile ..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii
Cum scapam de arsura de pe vase?
Gatitul reprezinta una dintre cele mai placute si relaxante activitati din timpul liber pentru multi dintre noi. Atunci cand suntem insa in contratimp, cand ne încumetăm sa pregatim masa pentru un toti prietenii sau pur si simplu ne apucam de multe feluri de mancare in acelasi timp, se pot intampla si lucruri mai putin placute, si anume sa uitam preparatele pe foc sau in cuptor mai mult timp, iar acestea sa se arda. Cu totii am uitat macar o data oala cu lapte pe aragaz sau tava in cuptor.   Dincolo de mirosul neplacut si de alimentele irosite, trebuie sa ne confruntam si cu arsura de..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii