Oale la aburi

Vase multifunctionale Multicook

489,00 RON

Sita pentru abur 24cm

172,00 RON

Oala pentru suc din fructe sau legume, inductie, capacitate 8 litri, Colectia Winstone

345,00 RON

Oala pentru suc din fructe sau legume, inductie, capacitate 6 litri, Colectia Winstone

253,00 RON

Oala pentru gatit la aburi, inox, 3 piese, capacitate 2 litri, Colectia Vikos

149,00 RON

Oala inox Bergner pentru fiert cu aburi, capacitate 2.2 litri, inductie, capac, seria Gourmet

191,00 RON

Oala gatit la abur 4 piese 20cm Stone

437,00 RON

Oala gatit la abur 4 piese 20cm Magnat

437,00 RON

Furtun de scurgere pentru oala de preparat suc, Colectia Winstone

23,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)


Gatitul la aburi este un procedeu foarte apreciat, fiind utilizat la scara larga in toata lumea.

Comenzi.ro va ofera vase ce va permit sa profitati la randul dumneavoastra de abur pentru a gati mai sanatos si mai gustos.

Vasele de gatit la aburi sunt compuse din mai multe piese, numarul minim fiind de 3. Astfel, vasul are la baza un recipient in care se afla apa. Urmeaza apoi unul sau mai multe vase prevazute cu sita in partea de jos. Aceasta sita permite aburului sa urce si sa gateasca alimentele asezate in vasele respective, fara ca acestea sa aiba contact direct cu apa sau cu focul. Acestea se vor gati incet, fara grasimi, fara alte adaosuri, doar gratie caldurii si vaporilor de apa care nu permite uscarea sau deteriorarea lor. Pentru ca aburul si caldura sa nu se piarda, aceasta serie de vase suprapuse sunt inchise in partea de sus cu un capac, de regula din sticla termorezistenta. Fiind transparenta, sticla permite verificarea mult mai usoara a stadiului in care se afla preparatele.

Puteti gasi in aceasta categorie oale de gatit la aburi de dimensiuni variate, putand alege astfel cea mai potrivita varianta pentru familia dumneavoastra. In plus, sunt disponibile vase de 3 pana la 5 piese. Puteti folosi recipientele pe rand sau concomitent, asezand pe fiecare nivel alimentele in functie de durata de pregatire. Carnea va i mereu in partea de jos, in timp ce legumele mai delicate se vor situa pe sita de sus.

Puteti gati la abur legume diverse, precum cartoful, mazarea, conopida, brocoli, sparanghel, etc.. Puteti prepara chiar si carne la abur, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca se va gati foarte incet, motiv pentru care trebuie sa folositi doar bucati mici si subtiri.

Pentru ca nu necesita grasime, aceasta tehnica de gatire este mult mai sanatoasa, fiind recomandata atat persoanelor aflate la regim sau la dieta, cat si copiilor.