Aparate vidat alimente

Folie pentru aparat de vidat Gorenje VB22/300, 22 x 300 cm, 3 role

103,00 RON

Set garnituri aparat de ambalare in vid Laica AH10040

85,00 RON

Set de pungi pentru gatire in sistem "Sous-Vide" Electrolux E3OS

103,00 RON

Set caserole cu pompa de vidat Laica

163,00 RON

Role pt vidare alimente - 20x600 cm VT3508

54,00 RON

Pungi pentru vidarea alimentelor Laica VT3500

118,00 RON

Folie pentru aparat de vidat Gorenje VB28/300, 28 x 300 cm, 3 role

92,00 RON

Folie pentru aparat de vidat Gorenje VB12/55, 12 x 55 cm, 30 bucati

92,00 RON

Aparat ambalare in vid Laica VT3113

479,00 RON

Aparat ambalare in vid Laica VT3112

355,00 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)


Grija pentru alimentatia noastra trebuie sa mearga si dincolo de modul cum preparam mancarea. La fel de important este si modul cum pastram alimentele, indiferent de starea lor – proaspata sau preparate, de tipul lor sau de spatiul de depozitare.

Majoritatea alimentelor pe care le cumparam sunt ambalate, lucru ce ne permite sa le depozitam si sa le pastram mai usor si pentru un timp mai indelungat. Ce facem insa cu alimentele perisabile usor care nu sunt ambalate dar pe care trebuie sa le pastram mai mult timp?

Solutia este utilizarea aparatelor de vidat alimente.

Ambalarea in vid este o metoda noua, ce se bazeaza pe evacuarea aerului dintr-un ambalaj, urmata de sigilarea sa in mod etans. Aceasta tehnologie este una foarte apreciata deoarece protejeaza alimentele si le izoleaza de atmosfera inconjuratoare. Prin vidare este scos tot aerul, astfel ca in interiorul ambalajului se creeaza un mediu care ajuta la pastrarea in conditii optime a produselor alimentare perisabile.

Ce avantaje au aparatele de vidat?

Aparatele de ambalare in vid au foarte multe avantaje. Durata de valabilitate produselor protejate astfel sporeste de 3 pana la 4 ori, fara a mai fi nevoie de alte interventii sau de conditii speciale, in afara celor obisnuite pentru tipul respectiv de produs. Acest procedeu micsoreaza si volumul ocupat de produsele respective in frigider sau camara. Fara a mai fi nevoie de vase diferite pentru a le proteja, alimentele pot fi asezate unele peste altele sau pot fi introduse in locuri mai mici. De asemenea, alimentele sunt protejate si pe durata transportului

Pentru ce se utilizeaza un aparat de vidat?

Aparatele de ambalare cu vacuum pot fi utilizate pentru carne cruda sau pregatita, pentru paste, peste, orez, pentru legume, fructe, alimente ce se pregateasc si apoi se introduc la congelator pentru pastrare (de exemplu sarmale invelite, crochete de peste, etc.), dar si pentru a pastra mai mult timp alimente cumparate, precum salamurile si alte tipuri de mezeluri, cascaval, deserturi. La nevoie, poate fi utilizata si pentru alte produse perisabile, sensibile, precum produsele medicale.

In aceasta categorie veti gasi atat aparatele, cat si pungile (ambalajele) necesare si alte accesorii pentru aparate, precum garniturile