Cantare bebelusi

Cantarul pentru bebelusi Mebby Baby & Child 2

341,00 RON

Cantar bebelusi Laica PS3001

199,00 RON

Cantar bebelusi electronic BodyForm PS3004

275,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)


Aparitia unui copil intr-o familie este un motiv de mare bucurie. Odata cu aceasta apar insa si noi griji, nevoi specifice si preocuparea parintilor ca cel mic sa fie cat mai protejat, mai bine ingrijit, sa beneficieze de o alimentatie corecta si de cele mai bune conditii pentru a se dezvolta corect si armonios.

Cantarirea bebelusului reprezinta o necesitate, deoarece la varste atat de fragede orice schimbare in greutate este importanta si poate transmite un semnal despre starea generala a copilului si daca acesta se alimenteaza corect si suficient. De aceea, in mintea tuturor parintilor apare un gand: cantar bebe.

In categoria Cantare bebelusi am selectat cele mai bune aparate disponibile in acest moment. Un cantar pentru bebelusi este gandit special pentru a fi cat mai comod pentru acestia si pentru a fi sigur in utilizare, deoarece stim cu totii ca cei mici nu stau linistiti prea mult timp. Un cantar bebelus este prevazut totodata cu un sistem foarte precis de masurare, fiecare gram contand in stabilirea evolutiei acestuia.

Sunt disponibile asadar mai multe tipuri de cantar bebelusi, cu afisaj electronic generos, pentru o citire rapida, cu scala sau mecanice. Cu functia Tare, cantarele pentru copii au incorporat un sistem ce anuleaza diferentele de greutate date de miscarile bruste ale copilului, fiind astfel exacte in cantarire. Acestea au in general o capacitate maxima de 20 de kg, fiind asadar utilizabile pana la varste mai mari ale copiilor.