Vase pentru gatit

220,00 RON
770,00 RON
99,00 RON
115,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)


Vasele pentru gatit sunt prezente si necesare in orice bucatarie. Gatitul este o arta, iar pentru a crea arta sunt necesare ustensile pe masura. Fiecare vas pentru gatit are avantajele si secretele sale in functie de materialul din care este fabricat sau de scopul fiecaruia in parte.

Fie ca este vorba de oalele din ceramica sau tigaile grill, fie ca este vorba de o tava pentru cuptor sau un vas de yena, fiecare alegere trebuie sa fie perfecta deoarece nu va afecta doar felul in care gatiti ori savoarea retetelor, dar si timpul de preparare a mancarurilor.

Cu cat este mai rezistent un vas pentru gatit cu atat va fi mai bine. Trebuie luat in calcul si modul in care trebuie intretinute si depozitate pentru a proteja aceasta investitie si a scoate maximul din fiecare element prezent in bucataria dumneavoastra.

Atunci cand ne decidem sa achizitionam un obiect sau un articol pentru bucatarie trebuie sa luam in calcul atat materialul din care este confectionat, cat si aspectele practice. Achizitia trebuie sa ne satisfaca nevoile si preferintele, dar si sanatatea.

Materialele trebuie sa fie de cea mai buna calitate si sa se muleze perfect pe specificul vasului respectiv. In plus, materialele trebuie sa corespunda si din punct de vedere al sigurantei alimentare.

In aceasta categorie sunt disponibile articole variate, insa fabricate din cele mai noi si rezistente materiale. Puteti alege vase din ceramica, teflon, aluminiu teflonat, otel carbon sau inox.

Varietatea acestor vase pentru gatit este foarte mare si in ceea ce priveste utilizarea lor. Astfel, sunt tavi pentru cuptor, platouri pentru copt si servit, forme pentru tort, pentru briose, cratite sau vase ceramice. Forma lor este specifica fiecarui preparat, beneficiind in acelasi timp si de un colorit modern si foarte atragator.

Toate piesele din aceasta categorie permit o utilizare zilnica si o curatare lejera si rapida.