Tavi si forme cuptor

110,00 RON
22,00 RON
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)


Cuptorul este cel putin la fel de utilizat in bucatarie ca si plita. Acesta prezinta multe avantaje, dincolo de faptul ca asigura un gatit corect. Astfel, preparatele facute in cuptor sunt mai gustoase, mai savuroase, arata mai bine si sunt si mai sanatoase, pentru ca nu necesita mult ulei. In plus, alimentele se gatesc mai repede si mai bine, iar dumneavoastra economisiti timp si energie.

Pentru a pregati insa felurile de mancare favorite trebuie sa va achizitionati cele mai potrivite vase, atat din punct de vedere al calitatii, cat si al dimensiunilor. In plus, sunt disponbile atat piese individuale, cat si seturi.

In cadrul acestei categorii puteti alege piese de calitate superioara, din materiale durabile si foarte practice. Sunt disponibile foarte multe modele: forme rotunde sau dreptunghiulare pentru prajituri sau tort, forme pentru placinta, tavi cu profilul special pentru briose, dar si vase pentru gatit, copt sau tavi cu gratar. Puteti alege astfel cel mai potrivit recipient pentru dumneavoastra, in functie de preparatul pe care doriti sa il faceti, dar puteti opta si pentru tavi ori forme universale, care se preteaza atat pentru deserturi cat si pentru fripturi, musaca, lasagna sau garnituri. Puteti incerca mereu noi preparate si noi feluri de mancare utilizand aceste vase moderne si foarte versatile.

Si in ceea ce priveste materialele din care sunt fabricate aceste piese, varietatea este foarte mare. Astfel, sunt disponibile forme si tavi din aluminiu, ceramica, email, otel carbon cu acoperire de email, portelan si teflon. Toate aceste materiale raspund atat nevoilor dumneavoastra, cat si ale preparatelor pentru care au fost concepute.

Colorate sau mai sobre, aceste vase au forme moderne, cu finisaje de calitate foarte buna. In plus, ele se curata usor si se intretin simplu, fara a avea nevoie de o atentie deosebita.

O parte a acestor articole pot fi utilizate cu succes si ca platouri pentru servit, putand fi plasate pe masadirect din cuptor.