DVR 8 canale

299,00 RON
499,00 RON
900,00 RON
809,00 RON
1.143,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)


De ce este recomandat sa alegem un DVR 8 canale?

Firma noastra se ocupa cu importul si distributia in Romania de echipamente si accesorii de supraveghere printre care si DVR-uri cu 8 canale cu diferite rezolutii de intregistrare: dvr 8 canale 720P, DVR 8 canale 1080P, DVR 8 canale 3 Mp, etc.
Majoritatea modelelor din oferta noastra, sunt folosite in mod special pentru alcatuirea sistemelor de supraveghere cu camere analogice AHD sau TurboHD. DVR-urile cu 8 canale, fiind sisteme de inregistrare hibride accepta si camere digitale sau asda numitele camere IP. Camerele de supraveghere IP se pot conecta la DVR 8 canale prin intermediul unui swich.
In oferta noastra gasiti ofertele mai multor producatori mondiali de top: Hikvision, Veyo, Vidy, TVT, Neovision, etc.
Imaginile inregistrate pot fi vizualizate pe telefonul mobil, tableta, laptop, daca DVR-ul cu 8 canale este conectat la internet. Acest lucru se face prin intermediul unui router in care se fac setarile specifice.
Un DVR cu 8 canale are mai multe functii dintre care amintim: inregistrare cu detectie la miscare, cautare inregistrari dupa data, luna, zi, ora, programare inregistrare, setari multiple, vizualizare si inregistrare in acelasi timp, etc.
Pentru configurarea unui sistem de supraveghere cu DVR de 8 canale, apelati cu incredere echipa noastra de specialisti care va vor ajuta sa faceti alegerea potrivita in functie de proiectul Dvs.