Oale sub presiune

Timer electronic Fissler VitaControl Digital pentru oalele sub presiune VitaVit Premium si VitaVit Edition, conectivitate Bluetooth

575,00 RON

Set oale sub presiune, capacitate 6 + 4 litri, inox, accesoriu aburi, Colectia Optimo

884,00 RON

Set oale sub presiune Tefal Secure 5 Neo, capacitate 6 + 4 litri, inox, argintiu, inductie

632,00 RON

Set oale sub presiune 4000ml + 6000ml Marconi

793,00 RON

Oala sub presiune, capacitate 6 litri, inox, accesoriu aburi, Colectia Optimo

626,00 RON

Oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo, capacitate 6 litri, inox, argintiu, inductie

402,00 RON

Oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo P2534441, capacitate 8 litri, inox, argintiu, inductie

460,00 RON

Oala sub presiune KingHoff, inductie, capacitate 7 litri

402,00 RON

Oala sub presiune 6000ml Marconi

540,00 RON

Oala sub presiune 22cm, 6000ml Master

575,00 RON

Garnitura Fissler pentru oala sub presiune 18 cm Vitaquick, VitaVit Comfort, VitaVit Premium si VitaVit Edition

149,00 RON

Garnitura Fissler pentru oala sub presiune 18 cm Vitaquick, Blue Point, VitaVit Royal si Magic

149,00 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)


Intr-un secol al vitezei, intr-o lume agitata si mereu pe fuga, mancarea gatita in casa devine din ce in ce mai mult o dorinta sau un deziderat, si mai putin un lucru comun. Daca pana acum tânjea?i dupa mesele in oras, acum incepem sa revenim la mancarea pregatita in propriul camin, cu ingrediente proaspete si cu propriile condimente si arome. Daca nu dispunem de timpul necesar, insa ne dorim sa pegatim acasa felurile de mancare preferate, atunci trebuie sa va achizitionati o oala sub presiune.

In aceasta categorie puteti gasi o gama variata de oale ce functioneaza pe baza presiunii aburilor si a caldurii interioare. Capacitatea acestor vase porneste de la un minim de 3 litri si un maxim de 15 litri, fiind astfel foarte practice. Puteti pregati ciorbe, tocane, puteti fierbe legume ori carne intr-un timp mult mai scurt si fara grija. Pot fi utilizate pe toate tipurile de masini de gatit, inclusiv pe cele cu inductie.

Ce este oala sub presiune (oala minune)?

Oalele sub presiune, numite popular oale minune, sunt vase din inox, cu peretii dubli si cu baza dublu stratificata, pentru a se asigura o incalzire si o distribuire a caldurii in mod uniform.

Ce avantaje au oalele sub presiune?

Aceste vase sunt prevazute cu un capac cu garnitura si sistem de prindere care asigura presurizarea vasului, astfel ca apa nu se va evapora, ci si va pastra in interiorul vasului. Multumita acestui fapt mancarea se va gati intr-un timp mult mai scurt, cu pana la jumatate din timp. In plus, preparatele vor fi si mai gustoase si mai sanatoase pentru ca nutrientii si vitaminele nu se vor evapora si nu se vor pierde, iar cantitatea de apa necesara este mult mai mica. Puteti alege varianta de oala cu un capac, cel pentru presurizat, sau puteti opta pentru modelele ce sunt livrate cu un capac suplimentar, din sticla temperata, care se va dovedi util pentru pastrarea in frigider a preparatelor.