Omron - Produse disponibile

Omron - Produse disponibile

Compania Omron este lider mondial in echipamente medicale de monitorizare a sanatatii si terapie. Scopul principal al acestei companii este acela de a construi o viata mai sanatoasa pentru oameni, prin ingrijirea si prevenirea diverselor afectiuni cu care se confrunta, in special a problemelor legate de hipertensiunea arteriala, diabet si obezitate.

Unul dintre aparatele varf de gama disponibile este din seria aparatelor de masurat tensiunea arteriala (sistolica si diastolica), si anume tensiometru Omron. Acest aparat poate fi gasit in categoria Tensiometre de pe site-ul nostru.  Tensiometru Omron este un aparat digital complet automat, cu un sistem de umflare si dezumflare comandat electronic, pentru a fi cat mai usor de utilizat acasa, de catre persoane varstnice sau cu probleme mai grave de sanatate. Cu un tensiometru Omron aveti siguranta ca masuratorile sunt exacte de fiecare data, usor de citit – sunt afisate pe un ecran digital generos – si cat se poate de usor de interpretat acasa, fara interventia unei persoane specializate.

Pentru diabetici si nu numai compania a gandit si va ofera un aparat pentru masurarea concentratiei de zahar din sange. Cu un glucometru Omron puteti verifica glicemia de fiecare data cand simtiti nevoia, indiferent de locul unde va aflati sau de cat de ocupati sunteti. Glucometru Omron este foarte usor de folosit si va ofera rezultatul analizei pe loc, fara a fi astfel nevoie sa asteptati in salile laboratoarelor de analize sau sa mergeti la medic pentru asta. Cu un glucometru rezolvati simplu si rapid.

Omron va ofera de fiecare data produse si echipamente medicale de calitate superioara, testate si aprobate de organisme specializate in domeniu din strainatate, dar si de medici renumiti.


-14%

Tensiometru de brat Omron M2 Basic, model 2020

159,00 RON 185,00 RON
-7%

Set tensiometru de brat Omron M2 Basic, validat clinic, manseta 22-32cm, oscilometric, Adaptor Priza Inclus

185,00 RON 199,00 RON
-7%

Pachet Tensiometru digital automat cu manseta de brat, OMRON M3, detectie aritmie, manseta mare, cu ADAPTOR INCLUS

279,00 RON 299,00 RON

Manseta mare tensiometre OMRON

89,00 RON
-12%

Tensiometru digital de brat OMRON M4 Intelli IT cu Bluetooth, detectie aritmie

379,00 RON 429,00 RON
-17%

Tensiometru digital automat cu manseta de brat, OMRON M3, detectie aritmie, manseta mare, model 2020

249,00 RON 299,00 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)