Omron

Omron - tensiometre de cea mai inalta calitate!

Compania Omron este lider mondial in echipamente medicale de monitorizare a sanatatii si terapie. Scopul principal al acestei companii este acela de a construi o viata mai sanatoasa pentru oameni, prin ingrijirea si prevenirea diverselor afectiuni cu care se confrunta, in special a problemelor legate de hipertensiunea arteriala, diabet si obezitate.

Unul dintre aparatele varf de gama disponibile este din seria aparatelor de masurat tensiunea arteriala (sistolica si diastolica), si anume tensiometru Omron. Acest aparat poate fi gasit in categoria Tensiometre de pe site-ul nostru.  Tensiometru Omron este un aparat digital complet automat, cu un sistem de umflare si dezumflare comandat electronic, pentru a fi cat mai usor de utilizat acasa, de catre persoane varstnice sau cu probleme mai grave de sanatate. Cu un tensiometru Omron aveti siguranta ca masuratorile sunt exacte de fiecare data, usor de citit – sunt afisate pe un ecran digital generos – si cat se poate de usor de interpretat acasa, fara interventia unei persoane specializate.

Pentru diabetici si nu numai compania a gandit si va ofera un aparat pentru masurarea concentratiei de zahar din sange. Cu un glucometru Omron puteti verifica glicemia de fiecare data cand simtiti nevoia, indiferent de locul unde va aflati sau de cat de ocupati sunteti. Glucometru Omron este foarte usor de folosit si va ofera rezultatul analizei pe loc, fara a fi astfel nevoie sa asteptati in salile laboratoarelor de analize sau sa mergeti la medic pentru asta. Cu un glucometru rezolvati simplu si rapid.

Omron va ofera de fiecare data produse si echipamente medicale de calitate superioara, testate si aprobate de organisme specializate in domeniu din strainatate, dar si de medici renumiti.


255,00 RON
259,99 RON
326,00 RON
269,99 RON
339,00 RON
229,99 RON
489,00 RON
1.199,00 RON
289,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)