Alcooltester

Rezerva pentru etilotest profesional seria CA

3,00 RON

Rezerva pentru etilotest profesional PNI AT8060

3,00 RON
-17%

Etilotest digital profesional cu senzor electrochimic model CA05

299,00 RON 359,00 RON
-16%

Etilotest profesional cu tehnologie Fuel Cell model CA20FS

379,00 RON 449,00 RON
-17%

Alcooltester AT6000

129,00 RON 155,00 RON
-30%

Alcooltester PNI AT198

69,00 RON 98,00 RON

Tester alcoolemie breloc

39,00 RON

Rezerva pentru alcooltester PNI AT6000

3,00 RON
-4%

Etilotest profesional model PNI AT8060

459,00 RON 479,00 RON

Etilotest profesional cu tehnologie Fuel Cell model CA20F

499,00 RON

Etilotest digital profesional cu tehnologie Fuel Cell model CA10

419,00 RON

Detector de alcool AT858S

229,00 RON

Alcooltester PNI AT128

99,00 RON

Alcool tester digital portabil cu 4 capete de rezerva

48,00 RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)


In ultima vreme foarte multi soferi au fost interceptati in stare de ebrietate conducand autoturisme pe drumurile publice, iar numarul acestora pare sa creasca alarmant de la zi la zi, conform Politiei Romane, motiv pentru care agentii rutieri trebuie sa fie cat se poate de vigilenti la actiunile acestora, pentru a nu declansa evenimente notabile.

Intrucat este nevoie ca echipele organizate sa efectueze razii in zonele de interes, nu mai ramane decat aplicarea legii, ca urmare a savarsirii anumitor infractiuni, insa cum pot fi acestea depistate?

Un etilotest este un dispozitiv profesional ce face parte din arsenalul oricarui politist de circulatie, indiferent de rangul acestuia, iar acesta, conform legii, este dovada vie atat in intocmirea rapoartelor contraventionale, cat si cu caracter penal.

Un alcooltest poate ajuta la rezolvarea unor cazuri controversate

In ultima vreme, neglijentele unor soferi in stare de ebrietate au condus la formarea unor prejudicii greu de estimat, dar in egala masura si la indisponibilitatea organelor de Politie de a lua deciziile potrivite pentru a solutiona un caz.

Incepand cu accidente in lant, pana la avarierea unor autovehicule, a unor stalpi de protectie sau dupa caz ale unor intersectii semaforizate, toate au fost incidente intalnite in ultima perioada in Romania, iar campania de stopare a acestora cu siguranta implica si achizitionarea de echipamente potrivite.

Intr-o astfel de situatie, etilotestul isi gaseste intrebuintarea adecvat, mai ales daca ati efectuat un apel telefonic pentru a semnala un incident, dar in egala masura si pentru pastrarea confortului urban, acolo unde este cazul.

Din dorinta de a eficientiza munca unor astfel de oameni, dar si pentru a oferi rapiditate in interventiile lor, promovam cele mai inspirate variante de dispozitive profesionale existente la momentul de fata in industrie, supuse unor preturi fara concurenta ce pot fi accesate in acest moment direct de pe site.

Un alcooltest este un dispozitiv  care trebuie sa prezinte o precizie ridicata, pentru a putea oferi un verdict in cazul unui sofer sau daca acesta este eligibil pentru a executa operatiunea de conducere a unui autoturism.

Pentru a depista chiar si cei mai fini vapori de alcool este nevoie de tehnologii avansate, dar in egala masura si de dispozitive portabile, care sa constituie obiectul muncii pentru persoanele avizate ce activeaza la institutele locale de Politie Rutiera de pe teritoriul statului roman.

Nu numai ca un asemenea dispozitiv poate oferi o precizie de ± 0,1 g/L, dar in cele mai multe dintre cazuri se poate dovedi a fi o varianta deosebit de economica, mai ales ca ultimile inovatii permit reutilizarea rezervei detectorului imediat dupa spalare fara sa fie nevoie sa achizitionati mai multe astfel de prototipuri.