Camere ascunse

-33%

Interfon video inteligent VEYO DB200C WiFi Full HD, P2P, acumulator, sonerie wireless inclusa

259,00 RON 389,00 RON
-16%

Camera supraveghere cu microfon tip bec WIFI 4 MP, lentila Fisheye

159,00 RON 189,00 RON
-16%

Camera supraveghere cu microfon tip bec WIFI 2 Mp, lentila Fisheye

139,00 RON 165,00 RON
-7%

Camera vanatoare PNI Hunting 350C 12M cu Internet, SMS optional, foto pe telefon, email Full 1080P Night Vision

925,00 RON 999,00 RON

Pix Spion cu Microcamera Full HD si Microfon, Inregistrare Audio Video, Foto, Negru-Argintiu

159,00 RON

Pix cu camera video Full HD si Microfon, Inregistrare Audio Video, Foto, Negru-Auriu

159,00 RON

Minicamera Disimulata in Ceas de Mana

235,00 RON

Mini Inregistrator Digital

145,00 RON

Ceas de Birou cu Camera HD Ascunsa

380,00 RON

Camera Video + audio Ascunsa in Calculator de Birou

315,00 RON

Camera video + aparat foto mascate in sapca

370,00 RON

Camera de supraveghere tip pinhole HIKVISION TurboHD, 2 Mp, 1080P

235,00 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)


O camera ascunsa sau camera spion  este o camera video folosita pentru a înregistra activitatile oamenilor fara stirea lor. Camera de supraveghere este "ascunsa", deoarece fie nu este vizibila pentru subiectul care este filmat, fie este disimulata intr-un un alt obiect. Camerele ascunse pot fi construite în obiecte folosite în mod obisnuit, cum ar fi camere ascunse in detectoare de miscare, televizoare, detectoare de fum, radio cu ceas, pixuri, telefoane mobile, etc. Unele camere ascunse pot fi utilizate pentru supravegherea de uz casnic si pot fi utilizate în scop comercial sau industrial, ca si camerele de securitate obisnuite. Raspandirea tot mai larga si costurile mai scazute ale dispozitivelor de inregistrare video de acest fel, a condus la o crestere a utilizarii camerelor ascunse pentru nevoi de supraveghere legitime, precum si pentru divertisment sau alte scopuri.

Utilizarea camerelor ascunse ridica probleme de confidentialitate cu caracter personal si pot exista aspecte juridice care trebuie luate în considerare, în functie de jurisdictia in care are loc utilizarea. O camera ascunsa poate fi montata în aceeasi locatie cu o camera CCTV clasica, care este vizibila si care uneori este însotita de un aviz de avertizare a prezentei sale.

O camera ascunsa poate fi cu fir sau fara fir ( wireless). Cea dintai va fi conectat printr-un cablu la un dispozitiv de vizualizare sau de inregistrare, cum ar fi un televizor, monitor, recorder video digital (DVR), card de memorie sau alt mediu de stocare a datelor. Camera wireless ascunsa poate transmite un semnal video de la un receptor pe o raza mica, in cazul in care imaginile pot fi vizualizate sau înregistrate. Camerele ascunse pot avea, de asemenea, o functie audio. O camera ascunsa poate fi activata manual, prin telecomanda sau poate porni inregistrarea in cazul in care detectia de miscare este activata din DVR.