Masini de tocat

Afisare: Lista / Grila
Produse pe pagina:
Ordoneaza dupa:
Rasnita manuala universala din fonta PH-12802
Rasnita manuala universala din fonta - material: fonta - suport fixare reglabi..
39 RON
Masina pentru macinat nuci PH-12801
Masina pentru macinat nuci - razatoare din otel inoxidabil -  suport fixa..
42 RON
Rasnita manuala nuca PH-12812
Masina de macinat nuca otel inoxidabil - rezistenta si utila pentru macinat mie..
48 RON
Bazat pe 1 recenzii.
Masina manuala pentru tocat carne nr 8 DK-4008
Masina manuala pentru tocat carne nr 8 Maşina manuală pentru tocat carne se d..
51 RON
Masina manuala pentru tocat carne nr 10 DK-4010
Masina manuala pentru tocat carne nr 10 Masina manuală pentru tocat carne se ..
52 RON
Masina de rosii ZLN 6867
ZLN-6867 este un storcator de rosii modern ce poate fi folosit foarte usor, fiin..
60 RON
Masina manuala pentru tocat carne nr 22 DK-4022
Masina manuala pentru tocat carne nr 22 Masina manuala pentru tocat carne se ..
102 RON
Masina manuala pentru tocat carne nr 32 Masina manuala pentru tocat carne se ..
145 RON
131 RON
Masina tocat carne electrica SN-8254
Aparat de tocat carne - putere 1400w       &n..
168 RON
Masina de tocat carne electrica SN-8253
Aparat de tocat carne - putere1400w         ..
264 RON

In bucatarie, pentru a ne usura munca si a castiga timp avem nevoie de aparate si ustensile care sa ne ajute. In aceasta categorie va propunem aparate care sa va permita sa pregatiti acasa mancarurile preferate din cele mai bune ingrediente.

Veti gasi astfel masini de tocat carne, precum si rasnite pentru nuca. Toate acestea sunt realizate din materiale de calitate superioara, pentru a avea o durata de viata foarte mare si pentru a va permite sa gatiti in siguranta si comod in acelasi timp. Finisajele lor sunt bine realizate, masinile avand un aspect modern.

Masinile de tocat sunt folosite in bucatarie de foarte mult timp. Ele ne ajuta sa maruntim carnea la dimensiunea dorita, fie mai mare, pentru carnati ori preparate traditionale, fie in granulatie mai fina, pentru lasagna, chiftele sau perisoarele pentru ciorbita. Puteti alege carnea macra pe care doriti sa o tocati, fie ea de porc, pasare sau vita, si apoi sa le amestecati.

Dincolo de acest aspect, masinile de acest fel sunt potrivite si pentru a toca alte tipuri de alimente sau pentru a le marunti. Astfel, masinile sunt potrivite pentru prelucrarea cartofului, a rosiilor, ardeiului sau vinetelor pentru pregatirea conservelor pentru iarna, sau a altor legume, crude ori tratate termic.

Masinile pentru tocat disponibile sunt atat manuale, clasice, cat si electrice, acestea functionand prin simpla conectare la o priza obisnuita. Ele sunt prevazute cu o gama larga de accesorii, care permit adaptarea in functie de nevoile dumneavoastră si de textura si de duritatea alimentelor. Cutitele si sitele se pot ascuti in mod obisnuit, fara a necesita o atentie speciala.

In categorie sunt disponibile si rasnite manuale pentru nuca. Daca nu sunteti adepta ingredientelor cumparate in stare finita si doriti sa va maruntiti acasa nuca sau alte astfel de alimente, atunci aceste ustensile sunt exact ceea ce va trebuie.

Citeste pe blog despre Accesorii Bucatarie

- vezi toate articolele
Care este diferenta intre inox si otel inoxidabil?
In viata de zi cu zi ne intalnim frecvent cu termeni pe care, desi par banali si sunt utilizati la scara larga, nu ii intelegem pe deplin. Un exemplu in acest sens este oferit de confuzia creata de utilizarea a doi termeni specifici: inox si otel inoxidabil. Ce reprezintă aceste denumiri si care este diferenta intre ele, daca exista una? Otelul este cel mai important aliaj al fierului, in cadrul caruia carbonul reprezinta componenta principala. In functie de celelalte elemente adaugate aliajului (nichel, siliciu, titaniu, fosfor, mangan, sulf, cobalt, etc..) se modifica si proprietatile ..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii
Cum scapam de arsura de pe vase?
Gatitul reprezinta una dintre cele mai placute si relaxante activitati din timpul liber pentru multi dintre noi. Atunci cand suntem insa in contratimp, cand ne încumetăm sa pregatim masa pentru un toti prietenii sau pur si simplu ne apucam de multe feluri de mancare in acelasi timp, se pot intampla si lucruri mai putin placute, si anume sa uitam preparatele pe foc sau in cuptor mai mult timp, iar acestea sa se arda. Cu totii am uitat macar o data oala cu lapte pe aragaz sau tava in cuptor.   Dincolo de mirosul neplacut si de alimentele irosite, trebuie sa ne confruntam si cu arsura de..
0 comentarii la acest articol - vezi comentarii