Masini de tocat

Rasnita manuala universala din fonta PH-12802

39,00 RON

Rasnita manuala nuca PH-12812

48,00 RON

Masina tocat carne electrica SN-8254

168,00 RON

Masina pentru macinat nuci PH-12801

42,00 RON

Masina de tocat carne electrica SN-8253

264,00 RON

Masina de rosii ZLN 6867

60,00 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)


In bucatarie, pentru a ne usura munca si a castiga timp avem nevoie de aparate si ustensile care sa ne ajute. In aceasta categorie va propunem aparate care sa va permita sa pregatiti acasa mancarurile preferate din cele mai bune ingrediente.

Veti gasi astfel masini de tocat carne, precum si rasnite pentru nuca. Toate acestea sunt realizate din materiale de calitate superioara, pentru a avea o durata de viata foarte mare si pentru a va permite sa gatiti in siguranta si comod in acelasi timp. Finisajele lor sunt bine realizate, masinile avand un aspect modern.

Masinile de tocat sunt folosite in bucatarie de foarte mult timp. Ele ne ajuta sa maruntim carnea la dimensiunea dorita, fie mai mare, pentru carnati ori preparate traditionale, fie in granulatie mai fina, pentru lasagna, chiftele sau perisoarele pentru ciorbita. Puteti alege carnea macra pe care doriti sa o tocati, fie ea de porc, pasare sau vita, si apoi sa le amestecati.

Dincolo de acest aspect, masinile de acest fel sunt potrivite si pentru a toca alte tipuri de alimente sau pentru a le marunti. Astfel, masinile sunt potrivite pentru prelucrarea cartofului, a rosiilor, ardeiului sau vinetelor pentru pregatirea conservelor pentru iarna, sau a altor legume, crude ori tratate termic.

Masinile pentru tocat disponibile sunt atat manuale, clasice, cat si electrice, acestea functionand prin simpla conectare la o priza obisnuita. Ele sunt prevazute cu o gama larga de accesorii, care permit adaptarea in functie de nevoile dumneavoastra si de textura si de duritatea alimentelor. Cutitele si sitele se pot ascuti in mod obisnuit, fara a necesita o atentie speciala.

In categorie sunt disponibile si rasnite manuale pentru nuca. Daca nu sunteti adepta ingredientelor cumparate in stare finita si doriti sa va maruntiti acasa nuca sau alte astfel de alimente, atunci aceste ustensile sunt exact ceea ce va trebuie.