Plite electrice

55,00 RON
119,00 RON
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)


Comenzi.ro va propune in cadrul acestei categorii cateva elemente ce nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. Plitele electrice sunt aparate de uz casnic ce au dubla utilizare. Pe de o parte, aceste aparate pot fi utilizate ca masini de gatit permanente, acolo unde fie nu este posibil accesul la reteaua de gaze, fie nu se dore?te racordarea la acesta si se prefera in schimb utilizarea curentului electric ca sursa de energie. Cea de-a doua varianta de utilizare este aceea de aparate de rezerva sau de utilizat in deplasare.

Fie ca locuiti la casa sau la apartament, se poate intampla oricand sa se intrerupa alimentarea cu gaze naturale, iar o plita electrica va poate scoate din impas atunci cand se apropie ora mesei. Plitele pot fi utilizate si in camerele de camin, la tara sau chiar in concedii, atunci cand mergem cu cei mici la pensiune si trebuie sa le incalzim laptele sau sa le pregatim un ceai sau o supa calda.

Aceasta categorie cuprinde trei tipuri de plite, si anume plita electrica clasica, cu suprafata de incalzire asemanatoare celei de la masinile pe gaz, plite pe inductie si grill-uri electrice.

Daca modelul clasic este mai des intalnit si folosit, celelalte doua sunt modele noi, moderne. Cu toate acestea, plitele clasice au avantajul unei utilizari sigure si simple, si a unor materiale de calitate.

Plitele pe inductie se incalzesc uniform, se pot regla usor din punct de vedere al temperaturii si sunt economice din punct de vedere al consumului.

Grill-ul electric este un aparat multifunctional, avand el putin doua zone de gatit, cu posibilitatea de a pregati in acelasi timp feluri de mancare diferite. Sunt ideale pentru carne, peste, legume, dar si pentru lipii sau chiar clatite. Suprafata lor este antiaderenta, fiind in acelasi timp si usor de intretinut. Aceste aparate electrice sunt foarte practice si utile, permitand o mare libertate de miscare, indiferent de conditiile in care va aflati.