Sandwich maker

Aparat sandwich Magitec 650W MT-7716

44,00 RON

Aparat sandwich interior teflonat MT-7711

43,00 RON

Aparat sandwich 750w MT-7709

64,00 RON

Aparat sandwich 750w Magitec MT-7715

44,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Aparatele pentru sandvisuri sunt articole pentru bucatarie din ce in ce mai apreciate si mai folosite. Datorita materialelor utilizate si a caracteristicilor lor, aceste aparate sunt foarte versatile si practice. Fie ca doriti sa le utilizati acasa sau la serviciu, acestea va permit sa va pregatiti oricand un sandvis cald din cateva ingrediente simple pe care le aveti la indemana sau prin frigider.

Sandwich maker-ele sunt gandite special pentru a permite pregatirea la cald, pe langa sandvisuri, si a unor mancaruri rapide, precum fripturi de pasare, porc sau vita (gatire uscata, ca pe grill), dar si legume. Suprafata interioara este acoperita cu material anti aderent, foarte rezistent, datorita caruia nu se produce fum si nici alte mirosuri neplacute. Aceasta suprafata se curata si foarte repede si simplu, chiar daca ati preparat un sandvis cu branzeturi sau o bucata de piept de pui.

Aparatele din aceasta categorie sunt variate, atat ca forma cat si ca marime. In plus, puteti alege intre sandwich maker-e ibisnuite sau grill-uri. Diferentele intre acestea nu sunt foarte mari, insa fiecare dintre ele sunt usor specializate pe una dintre cele actiuni.

 Compuse din doua parti, una mobila si cealalta fixa, acestea pot avea grill-ul interior compact sau pot fi impartite in 2 sau patru zone, care permit o mai buna fixare a sandvisului in momentul presarii sale.

Functional, aparatele de facut sandvisuri sunt foarte practice, fara a avea butoane sau optiuni suplimentare, astfel ca pot fi folosite si de copii sau de persoanele in varsta, care nu sunt obisnuite cu tehnologia. Alimentate la prize obisnuite de curent electric, acestea sunt prevazute cu siguran?a la supraincalzire, dar si cu leduri de avertizare atunci cand aparatul este conectat si in functiune. Materialele din care sunt facute rezista la temperaturi inalte si nu permit caldurii din interior sa se degaje in exterior, fiind sigure de folosit pe orice tip de suprafata.