Vase ceramica


Vasele din ceramica sunt vasele viitorului si sunt accesibile inca de acum. Aceste vase va ofera posibilitatea de a gati mult mai sanatos si fara a folosi ulei. Ceramica este un material non aderent, care nu lasa alimentele sa se lipeasca, sa se arda si sa emane fum sau alte mirosuri neplacute. Vasul se incalzeste uniform, fara a permite aparitia de puncte fierbinti care duc la degradarea mancarii si la gatirea ei in mod neuniform.

Spre deosebire de vasele din metal, cele din ceramica nu polueaza aerul deoarece nu emit gaze sau substante nocive la temperaturi inalte. Astfel, eliminati toxinele ce pot aparea in timpul gatitului atunci cand sunt folosite vase din materiale de calitate indoielnica.

Ceramica retine caldura timp indelungat chiar daca nu se mai afla pe foc si face fata cu brio la temperaturi mult mai mari decat vasele din metal. In acest fel, nu doar veti gati mai sanatos, dar veti reduce si durata de preparare a retetelor dumneavoastra preferate.

Categoria cuprinde o varietate foarte bogata de modele de vase ceramice. Puteti astfel alege vase de gatit sau pentru servit, realizate in intregime din ceramica sau doar cu stratul interior din material ceramic. Sunt disponibile oale pentru fiert, platouri pentru copt si servit, cratite, tigai, seturi de boluri pentru servit, tuciuri sau disch-uri. Dimensiunile sunt la fel de variate, iar gama de culori si forme este dintre cele mai vaste si mai frumoase. Puteti alege vase rotunde, ovale, patrate sau mai dreptunghiulare, cu capac sau fara, capacitatea lor fiind cuprinsa intre 1 si 8 litri.

Sunt disponibile atat vase individuale cat si seturi, pentru ca dumneavoastra sa faceti cea mai inspirata si potrivita alegere pentru propriile nevoi.

Vasele ceramice pot fi curatate cu usurinta atat de mana cat si in masina de spalat vase, fara a avea nevoie de un tratament special.